بازار کنسانتره و پوره میوه ایران
جمعه , مرداد ۱۸ ۱۳۹۸
خانه / کنسانتره انگور / صادرات کنسانتره انگور ایران در سال ۲۰۱۸

صادرات کنسانتره انگور ایران در سال ۲۰۱۸

صادرات کنسانتره انگور ایران در سال ۲۰۱۸ با تولید بهترین انواع انگور سفید و قرمز آغاز شد. کنسانتره انگور از فراورده هایی است که آبمیوه سازی های بسیاری به دنبال همکاری با آن هستند. ما بهترین کیفیت کنسانتره انگور سفید با اسید تارتارات، کنسانتره انگور سفید بدون اسید تارتارات و کنسانتره انگور سیاه را تولید و برای بازار داخل و همچنین صادرات به کشورهای روسیه، اوکراین، قزاقستان، آلمان، هندوستان، کانادا آماده کرده ایم.

grape concentrate sale for export

grape concentrate sale for export

Iranian grape concentrate exports began in 2018 with the production of the best kinds of white and red grapes. Grape concentrate is one of the products that many juicers seek to work with. We have produced the best quality white grape concentrate with tartaric acid, white grape concentrate without tartaric acid and black grape concentrate and purple grape concentrate, and prepared for the domestic market as well as exports to Russia, Ukraine, Kazakhstan, Germany, India, Canada, other countries you are there and need our productions.

کنسانتره میوه ایرانی

كنسانتره میوه یا افشره به معناي آب ميوه طبيعي تغليظ شده است. فایده ی تولید آن در این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن آسانتر و با صرف هزینه کمتر صورت می‌گیرد، علاوه بر این کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف جهت آبمیوه سازی با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب) و شکر، به حالت اولیه خود برگردانده و مورد مصرف قرار می دهند. قابلیت احیای مجدد میوه (Revive) بدون کم شدن خواص میوه (در این جا انگور مدنظر ما است) که به وسیله کنسانتره مهیا می شود سبب موارد استفاده زیادی از آن در صنعت آبمیوه سازی شده است.

کنسانتره میوه ارومیه

تسهیل در نگهداري كنسانتره به دليل حجم كمتر آن نسبت به آب ميوه است و این که با این کار آب میوه با کیفیت در تمام فصول سال حتی فصل هایی که خود میوه موجود نباشد، به دست خواهد آمد. از جمله دیگر مشخصات كنسانتره مي‌توان به شفافيت، نداشتن ناخالصي و وزن مخصوص بيشتر آن نسبت به آبميوه اشاره کرد.

تولید انواع کنسانتره میوه ایرانی

تولید انواع کنسانتره میوه که در ایران و از بهترین میوه های تابستانه و بهاره و پاییزه می باشد، در حجم عمده قابلیت عرضه بازار داخل و همچنین بازار صادرات به سایر کشورها را داراست. تولید کنسانتره میوه ایرانی کیفیت خوبی دارد و معمولاً پاسخگو نیاز بازار داخل و همچنین صادرات کنسانتره انار به سایر کشورها نظیر روسیه، اوکراین، قرقیزستان، قزاقستان، آلمان، کانادا، آذربایجان و … می باشد. انواع کنسانتره میوه ایران یبه شرح ذیل است:

  • کنسانتره انگور سفید
  • کنسانتره انگور قرمز
  • کنسانتره انگور سیاه
  • کنسانتره پرتقال تو سرخ
  • کنسانتره پرتقال ناول جنوب
  • کنسانتره پرتقال شمال ایران
  • کنسانتره سیب درختی
  • کنسانتره انار
  • کنسانتره زرشک
  • کنسانتره آلبالو
  • کنسانتره تمشک
  • کنسانتره توت فرنگی
  • کنسانتره لیمو ترش
  • کنسانتره هویج
  • کنسانتره طالبی

صادرات کنسانتره انار

کنسانتره زرشک

و همچنین محصولات پوره میوه ایران نیز پر کاربرد در صنایع لواشک سازی، شیرینی پزی، روکش بستنی و … است. انواع پوره میوه تولید ایران به شرح ذیل است:

  • پوره هلو
  • پوره زردآلو
  • پوره کیوی
  • پوره توت فرنگی
  • پوره سیب درختی
  • پوره زغال اخته
  • پوره تمشک
  • پوره خرما
  • پوره آلو
  • پوره گلابی

البته در مورد پوره میوه های خاصی نظیر پوره توت فرنگی به دلیل استقبال کم بازار، بسیاری از انواع پوره میوه ها به صورت سفارشی و برای تناژ حداقل ۵۰ تن قابل انجام است. البته در ایران انواع دیگری از پوره وارداتی نیز

pomegranate concentrate

خرید پوره زردآلو

پوره انبه

تولید کنسانتره انگور ایران

تولید کنسانتره انگور در ایران سابقه بسیار طولانی ای ندارد و در کل کنسانتره سازی صنعت جدیدی است. تولید از حمل میوه های تازه ی اولیه (دراینجا انگور) آغاز شده و با خرد شدن و حرارت‌دهی مقدماتی و پرس کردن انگور برای جداسازی آب انگور از لرد انگور ادامه می یابد. در ادامه پاستوريزه كردن و خنك‌سازي و عبور آن از فیلترهای مخصوص، و سپس انتقال به دستگاه‌هاي خلاء برای تغليظ، مراحل تولید كنسانتره انگور هستند.

کنسانتره انگور

صادرات کنسانتره انگور

صادرات کنسانتره انگور در سالهای اخیر با توجه به افت ارزش پولی کشورمان یکی از راه های گریز از کمبود نقدینگی بازار است. کشورهای با جمعیت زیاد مانند روسیه، چین، اوکراین، آلمان و … که در توجیح تولید انگور تازه و آبگیری آن تجدید نظر کرده انند برای تولید آبمیوه های الکلی و غیر الکلی خود مایل به همکاری با سایر کشورها نظیر ایران هستند. کارخانه کنسانتره سازی در ایران در شهرهای ارومیه، اصفهان، مشهد، تهران و … با کیفیت روز دنیا بهترین انواع تخصصی ذیل را با کیفیت صادراتی آماده سازی می کنند.

  • کنسانتره انار صادراتی
  • کنسانتره سیب صادراتی
  • کنسانتره زرشک صادراتی

کنسانتره میوه صادرات

سایر محصولات کنسانتره ایران هنوز به صورت بهترین کیفیت در دنیا شناخته نشده است. البته در برخی محصولات مانند کنسانتره پرتقال در سالهای گذشته مهمترین تولیدکننده در دنیا بودیم که به دلیل به روز نشدن تجهیزات کارخانجات د رتولید محصولاتی مانند پالپ پرتقال و طعم کنسانتره پرتقال از کیفیت دنیا عقب مانده ایم.

در برخی محصولات نیز به تازگی بازاراهای خوبی در حال توسعه است. صادرات کنسانتره انگور به کشورهای دیگر مانند آلمان مستلزم ارتقا کیفیت تولید انگور و بهره وری و بهبود کیفیت محصولات صادراتی کنسانتره میوه است.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با مدیر بازرگانی میوه جات صنعتی پارس فراور تماس بگیرید:
مصطفی رشیدی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120798198
شماره تلفن شرکت: 05137636812
آدرس کانال: concentrech@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com

مطلب پیشنهادی

کنسانتره توحید شاهرود

خرید کنسانتره انگور توحید شاهرود

کنسانتره ی انگور قرمز یکی از فرآورده های شرکتی است که خرید و فروش آن …

کنسانتره ایران