کنسانتره پرتقال برزیلی یکی از کنسانتره های محبوب در بین آبمیوه سازان است که برای خرید آن به صورت عمده هر ساله اقدام می شود. خرید کنسانتره پرتقال وارداتی در مقطعی از سال که پرتقال ایرانی موجود نیست توسط واخد بازرگانی خارجی شرکت پارس فراور انجام می شود.
کنسانتره پرتقال یکی از انواع کنسانتره میوه محبوب در بازار آبمیوه سازان است. برای تهیه انواع کنسانتره آبمیوه از آب پرتقال طبیعی می توان استفاده کرد و یا در صورت نبودن میوه تازه آن از انواع کنسانتره استفاده کرد.
پرتقال میوه ای است که ویتامین ث بسیار بالایی دارد و برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی و سرماخوردگی بسیار مناسب است.
با شیوع ویروس کرونا و توصیه پزشکان جهت بالا بردن سطح ایمنی بدن انسان ها به مصرف مرکبات زیر بیشتر روی آورده اند:
- لیمو ترش
- لیمو شیرین
- نارنگی
- پشن فروت
- پرتقال
- گریپ فروت
مصرف پیوسته مرکبات موجب جذب ویتامین ث بالاتر و تقویت ایمنی بدن خواهد شد.
از آنجا که پرتقال میوه ای است که بسیار مورد پسند مردم ایران و دارای طبع شیرین و خوبی است. از این جهت هر گونه فراورده آن نیز مانند کنسانتره پرتقال بازار بسیار خوبی دارد و در بازارهای عرضه مورد استقبال مردم است. همچنین از میوه پرتقال برای تولید پالپ پرتقال نیز استفاده می شود.
از آنجا که کیفیت کنسانتره پرتقال ایرانی کمی پایینتر از نمونه مشابه خارجی آن است؛ برای خرید عمده آن به صورت وارداتی می توان اقدام کرد که بهترین های آن انواع کنسانتره پرتقال های زیر است:
- کنسانتره پرتقال برزیلی
- کنسانتره پرتقال قبرسی
است. بسیاری از تولیدکنندگان آبمیوه و سایر فراورده های میوه ای از خرید کنسانتره پرتقال برزیلی و ترکیب آن با انواع کنسانتره پرتقال ایرانی، برای تولیدات خوش طعم و جذاب خود استفاده می کنند.
عمده ترین تفاوت در کنسانتره سازی و آبمیوه سازی در میزان آب موجود در محصول است، به شکلی که بسیار کم پیش می آید که کنسانتره میوه به صورت مستقیم در بازار نهایی در اختیار مشتری نهایی و مصرف کننده آبمیوه قرار گیرد.
در واقع صنایع کنسانتره سازی را می توان یک صنعت تبدیلی در بازار میوه شناخت. افزایش ماندگاری و عمر میوه و خواص آن برای مصارف عمده در طول سال بیشترین ویژگی یک کنسانتره میوه است.