برای اطلاع از قیمت خرید کنسانتره انار بشکه ای بریکس ۶۵ به سایت مراکز تولید و پخش آن مراجعه کرده و یا از طریق یکی از پل های ارتباطی تلفن یا اینترنت و … با این مراکز در ارتباط باشید.
تولید کنسانتره انار بریکس ۶۵
- انار از باغ ها چیده و برای تولید به کارخانه یا مراکز تولیدی انتقال داده می شود.
- بعد از انتقال مواد اولیه ( انار ) به کارخانه در درون دستگاه های قاچ می ریزیم تا قاچ شوند.
- سپس پوست آنها را از دانه ها جدا کرده ( این مرحله هم توسط دستگاه ها انجام می شود. )
- در مرحله آبگیری انار ( بدون وارد شدن دانه ها در آب آن ) پرس می شود.
- تصفیه انار توسط دستگاه ها فیلتر که بسیار ریز است انجام می شود. ( نام این دستگاه ها میکروفیلتر است. )
- بعد از تبخیر آب انار غلیظ شده کنسانتره آماده است.
در صنایع تولید و ساخت آبمیوه از درجه بریکس برای اندازه گیری ( شکر، غلظت و … ) استفاده می شود.
کنسانتره انار بریکس ۶۵ محصولی است که ۶۵ درصد از غلظت میوه برخوردار است.
بیشتر بدانید ۱
در بسیاری از کارخانه ها تولید آبمیوه میزان بریکس را تعیین کرده و اگر از استاندارد گفته شده پایین تر باشد نباید محصول وارد بازار شود.
بیشتر بدانید ۲
بریکس میوه ها به ویژه انار نباید کمتر از ۵۰درصد باشد.
خرید کنسانتره انار در بازار
خرید کنسانتره انار در چه بسته بندی های در بازار موجود است؟
قیمت خرید کنسانتره انار چه مبلغی است؟ قیمت خرید کنسانتره انار تولیدی به چه عواملی بستگی دارد؟
خرید کنسانتره و آبمیوه هر میوه ای بیشتر در بسته بندی های فلزی و قوطی شکل وجود دارد.
برای شما خریدار کنسانتره انار می گوییم که می توانید در هر موقعیت از سال اقدام به ثبت سفارش خرید کنسانتره انار با کیفیت مطلوب نمایید.
بیشتر بدانید
کنسانتره انار بریکس ۶۵ در بازار صادرات و فروش های عمده در کیسه های اسپیتیک ۲۸۰ کیلویی و در بشکه های ۲۲۰ لیتری فلزی موجود است.
در قیمت خرید کنسانتره انار عدد مشخصی وجود ندارد چون هر واحد فروش بنا به شرایط بازار و مرکز تولید خود قیمت متفاوتی روی محصولات خود می گذارد.
اما یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت انار کنستانتره ۶۵ درصد، درصد بریکس آن می باشد.
بیشتر بدانید ۱ ( کارخانه کنسانتره انار پارس فراور )
کارخانه کنسانتره انار شرکت میوه جات صنعتی پارس فراور برای خرید انار مرغوب ایران از کشاورزان اقدام می کند. تولید کنسانتره انار با استاندارد توف آلمان انجام می شود.
در ایران بعد از انار ساوه از انار شهر نی ریز در کنسانتره بسیار استفاده می شود.
انار نی ریز نیز از طعم، رنگ و مرغوبیت بالایی برخوردار است.
بیشتر بدانید ۲
کنسانتره به طور میانگین از ۲۴ درصد پوست و ۶۲ درصد آب انار و ۱۴ درصد هسته دارا می باشد که این موارد گفته شده استاندارد کنسانتره انار نی ریز است.
فروش کنسانتره انار صادراتی ما را با بسته بندی استاندارد بشکه ای ۲۶۵ کیلوگرم پالت شده و تسمه کش شده در هر مقصدی از دنیا که بخواهید می توانید تحویل بگیرید.