کنسانتره میوه مناسب آبمیوه سازی است و برای آبمیوه سازی تولید انبوه می شود.خرید نقدی انواع کنسانتره میوه ای که مناسب آبمیوه سازی هستند هر ساله انجام می شود.
کنسانتره میوه را برای بار اول جهت جلوگیری از خرابی میوه هایی که خرید تازه خوری نداشتند تولید شد. با توجه به اینکه مشاهده شد ماندگاری کنسانتره میوه فوق العاده بالاست و از آن جهت مصارف دیگر صنایع نیز می توان استفاده نمود، برای اولین بار در صنایع آبمیوه سازی استفاده شد و نتیجه فوق العاده شگفت انگیز بود. آبمیوه را می توان از کنسانتره میوه و با نسبتی آب و همچنین افزودنی پکتین به آبمیوه فوق العاده لذیذی تبدیل کرد.
فقط به هنگام مصرف آبمیوه های کنسانتره ای بهتر است آنها را تکان دهید.
در طول ۶ماه از سال از انواع کنسانتره میوه جهت تهیه انواع آبمیوه استفاده می شود. در واقع فصولی از سال که میوه تازه موجود نیست بهترین گزینه جهت آبمیوه سازی همان تهیه از کنسانتره میوه است. خرید نقدی انواع کنسانتره در این زمان بسیار انجام می شود؛ با شروع فصل بهار تا تابستان می توان گفت داغترین زمان بازار کنسانتره میوه است.