برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
آبلیمو به خاطر خواص اسیدی که دارد بسیار مورد استقبال بازارهای تولیدات فراورده های مختلف میوه ای مانند آبمیوه سازی، بستنی سازی، شربت سازی و … است. از آنجا که آبلیمو ایرانی قیمت بالاتری نسبت به سایر ارقام وارداتی دارد، معولاً استقبال بیشتر از کنسانتره آبلیمو وارداتی است. البته باید متذکر شویم که کنسانتره آبلیمو ایرانی از خواص چیزی کم از نمونه خارحی ندارد و تنها کمی تفاوت در شفافیت آن است که موجب فروش بهتر کنسانتره آبلیمو به تولید کننده آبمیوه ساز داخلی است.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]