قیمت انواع کنسانتره میوه که به عنوان کنسانتره های وارداتی در بازار تهران موجود هستند، بسته به کیفیت آن تعیین می گردد که قیمتی اصولی می باشد.
امروزه در بازار آبمیوه طبیعی وجود ندارد و لذا آبمیوه های موجود از کنسانتره میوه تهیه می شوند. البته لازم به ذکر است از کنسانتره میوه در سایر صنایع غذایی مثل نوشابه سازی، اسانس طعم دهنده و… استفاده می شود. لذا تولید کنسانتره میوه بسیار حائذ اهمیت است.
لیست قیمت کنسانتره و پوره میوه در پاییز سال ۹۷ تاریخ ۹۷/۰۸/۳۰ تحویل درب انبار: |
کنسانتره آلبالو 17.000تومان |
کنسانتره انار 23.000تومان |
کنسانتره سیب 10.000تومان |
کنسانتره انگور سفید 13.000تومان |
کنسانتره انگور سیاه 16.000تومان |
کنسانتره پرتقال تامسون 12.000تومان |
کنسانتره پرتقال تو سرخ 13.000تومان |
کنسانتره پرتقال میکس تامسون و ناول جنوب 15.000تومان |
کنسانتره پرتقال وارداتی 22.000تومان |
کنسانتره توت فرنگی ایرانی 20.000تومان |
کنسانتره توت فرنگی ترکیه 28.000تومان |
کنسانتره زرشک 27.000تومان |
کنسانتره طالبی 15.000تومان |
کنسانتره لیمو ترش ترکیه 30.000تومان |
کنسانتره لیمو ترش ایتالیا 35.000تومان |
کنسانتره لیمو ترش ایرانی 10.000تومان |
کنسانتره لیمو ترش برزیلی 27.000تومان |
کنسانتره کیوی 16.000تومان |
کنسانتره آناناس تایلندی 12.000تومان |
کنسانتره تمشک 28.000تومان |
کنسانتره چغندر قند 8.000تومان |
پوره سیب 3.600تومان |
پوره زغال اخته 15.000تومان |
پوره هلو 7.000تومان |
پوره زردآلو 8.000تومان |
پوره انبه آلفونسو 13.000تومان |
پوره موز 12.000تومان |
پالپ پرتقال 8.000تومان |
دایس هلو 7.000تومان |
کراش آناناس 13.000تومان |
لرد لیمو ترش 7.000تومان |
-
- جهت استعلام قیمت روز فراورده های کنسانتره و پوره میوه فقط با مدیر بازرگانی بصورت مستقیم استعلام قیمت نمایید.
- تعیین قیمت نهایی بر مصوبات و جلسات کارخانه تعیین می شود. از آنجا که جهت تولید کنسانتره و پوره میوه سال بعد نیاز به گردش مالی مکفی در این حوزه می باشد، ملاک قیمت گذاری جهت خرید مشتری محترم پیش بینی خرید میوه تازه فصل تولید آینده نیز می باشد.
کنسانتره میوه وارداتی
برخی کشور ها به علت شرایط آب و هوایی و اقلیم خاصی که دارند به تولید برخی میوه ها شهرت دارند. لذا از آن میوه ها کنسانتره تهیه نموده تا حمل و نقل و صادرات آن تسهیل گردد.
کیفیت برخی کنسانتره های وارداتی بسیار بالاست، چرا که از جدیدترین تجهیزات کنسانتره کردن میوه استفاده می کنند. قیمت انواع کنسانتره میوه وارداتی بسته به روش تغلیظ و نوع میوه متفاوت می باشد.
روش های تغلیظ کنسانتره میوه
- تغلیظ به شیوه ی حرارتی
- تغلیظ نمودن توسط روش انجماد
- تغلیظ نمودن توسط روش اسمز معکوس
لازم به ذکر است متداول ترین نوع تغلیظ در کارخانه های تولید کنسانتره روش اول یا همان تغلیظ به شیوه ی حرارتی است. این روش توسط دستگاهی تحت عنوان اواپراتور صورت می گیرد تا آب میوه تبخیر شود و کنسانتره تولید گردد.
مصرف عمده انواع کنسانتره میوه
از کنسانتره برای طعم دهی صنایع غذایی استفاده می کنند که طرفداران بسیاری را نیز به خویش اختصاص می دهد. اما به طور کلی می توان این گونه اظهار داشت که بیشتر از کنسانتره های میوه در صنعت آبمیوه و نوشابه سازی بهره می برند. همچنین برای تولید انواع شربت نیز کاربرد بالایی دارند.
نماندگی فروش کنسانتره میوه تهران شرکت پارس فراور را تأسیس کردیم تا به راحتی جهت جلسات مشتریان خارجی دسترس پذیر باشیم.
لذا می توان گفت مصرف عمده کنسانتره میوه ای برای صنایع نوشیدنی است.
قیمت انواع کنسانتره میوه
طی فرایند تغلیظ و تولید کنسانتره حجم میوه تقریبا به یک ششم یا یک هفتم کاهش می یابد. بنابراین قیمت انواع کنسانتره میوه بسته به میزان تغلیظ و عصاره ای که در نهایت می دهد مشخص می گردد.
این امر به آن خاطر است که حجم بالایی از برخی میوه ها را آب تشکیل داده و طبیعی است که حجم آن ها پس از تبخیر آب بسیار کاهش می یابد.