کنسانتره های میوه در ایران تولید شده و انواع های مختلفی دارد و این کنسانتره های میوه سالانه به مقدار و اندازه های انبوه به کشور همسایه ترکیه صادر می شود.
کنسانتره میوه محصولی تولید شده از دل میوه های مختلف است و خاصیت و ویتامین های میوه ی مربوطه را در خود دارا است.
تجارت کنسانتره
این روزها بسیاری دریافته اند که تجارت کنسانتره میوه در سبد تجارت آنها بسیار سودآور و در عین حال آسان است.
کنسانتره عصاره یا پوره ی میوه هاست و تفاوت بسیاری با نکتار یا آبمیوه دارد، آب میوه در خانه به راحتی و به صورت دستی تولید می شود ولی کنسانتره باید در کارخانه تولید شود، زیرا غلیظ کردن آبمیوه توسط فیلترینگ انجام می شود و تهیه و نگه داری این فیلترینگ ها در خانه غیر ممکن است.
در آبمیوه های صنعتی در بیشتر مواقع از مواد های افزودنی بسیاری استفاده می شود ولی کنسانتره طبیعی بوده و فقط و فقط از میوه ی مربوطه تولید می شود.
کنسانتره های میوه هایی که طرفداران بسیار دارد به شرح زیر است:
- پرتقال
- لیمو ترش
- زرشک
- آلبالو
- سیب
- هلو
- انار
نکته جالب اینجاست که در شرکت پارس فراور در تمام طعم های مورد نیاز مشتری خرید و فروش کنسانتره میوه به آسانی انجام می شود. این بستر امن تجارت کنسانتره میوه تنها با حمایت مشتریان و کیفیت انواع کنسانتره میوه پارس فراور محقق شده است.
هر میوه ای که در بالا ذکر شد دارای ویتامین های بسیاری هستند که برای بدن و پیشگیری از انواع بیماری ها موثرند.
گاه کنسانتره ها به صورت ترکیبی تولید می شوند یعنی از چندین میوه برای تولید یک کنسانتره استفاده می شود.
صادرات کنسانتره ی میوه
میوه هایی که از آن ها در تولید کنسانتره استفاده می شود در دل ایران رشد و پرورش یافته اند و در ایران میوه ها به صورت طبیعی کشت و برداشت می شوند و به دلیل طبیعی بودن میوه ها کنسانتره های تولیدی ایران نیز طبیعی است.
به دلیل همین طبیعی بودن کشور های بسیاری خواهان وارد کردن کنسانتره های تولیدی ایران به کشور های خود هستند.
بهترین قیمت کنسانتره میوه صادراتی در سایر بازارهای جهانی از طریق بازرگانی شرکت پارس فراور قابل استعلام می باشد.
کنسانتره میوه صادراتی شرکت پارس فراور دارای ویژگی های زیر است:
- دارای آنالیز کنسانتره میوه و پوره میوه
- کنسانتره میوه و پوره میوه تولید شده و بسته بندی شده کیسه اسپتیک ۵ لایه
- دارای بشکه فلزی نو درب دار
- بشکه ها پالت شده
- حمل به صورت سردخانه ای زمینی و دریایی
صادرات کنسانتره میوه به کشور ترکیه
از بزرگ ترین کشور های وارد کننده ی کنسانتره ی میوه می توان کشور ترکیه را نام برد سالانه کنسانتره های میوه ایران به صورت انبوه وارد مرز کشور ترکیه می شود و برای ایران درآمد زایی بسیاری ایجاد می کند.
ما در سال ۱۴۰۳ بیشترین حجم صادرات کنسانتره میوه را در ایران رکورد زدیم. کیفیت انواع کنسانتره میوه در کنار بسته بندی استاندارد و انجام امور گمرکی به صورت خدمات صادراتی اختصاصی تاجران گرامی موجب شد تا در خرید کنسانتره میوه جات ایرانی توسط سایر کشورها رشد بسیار بالایی را تجربه کنیم.
طعم های زیر در صادرات کنسانتره میوه پارس فراور از استقبال بی نظیری برخوردار شده است:
- کنسانتره پرتقال صادراتی
- کنسانتره سیب صادراتی
- کنسانتره آلبالو صادراتی
- کنسانتره انار صادراتی
- کنسنانتره خرما صادراتی
- کنسانتره آلو قرمز صادراتی
- کنسانتره انگور صادراتی
- پوره سیب صادراتی
- پوره زردآلو صادراتی
- پوره هلو صادراتی
همچنین در داخل کشور ایران نیز تولیدکنندگان بسیاری هستند که به خرید کنسانتره میوه برای تولیدات آبمیوه های نکتاری اقدام می کنند.
در تولید نکتار های آب میوه ای از درصد بیشتری آب میوه تغلیظ شده طبیعی استفاده می شود.
کنسانتره میوه و پوره میوه امروزه با نام و برندهای متنوعی در سایر فراورده های نوشیدنی، مربا مارمالاد و دسر دیده می شود.