برای بسیاری این سؤال پیش می آید که تفاوت انواع کنسانتره و آب میوه چیست؟
کنسانتره یکی از فراورده های میوه ای است که در آن آبمیوه، اسانس و کمی از رنگ آن از دست می رود و در عین حال ماندگاری آن بعضاً تا ۲ سال افزایش می یابد. این مزیتی است که برای میوه ای که از درخت چیده می شود باعث می شود تا بهترین انواع آن را بتوان برای طولانی مدت نگهداری کرد. در عین حال آب میوه همانطور که از اسم آن پیداست آب و افشره میوه است که از آبگیری میوه طبیعی و یا از ترقیق کنسانتره میوه تولید می شود. معمولاً کارخانه آبمیوه ساز و یا کارخانه کنسانتره سازی کنار یکدیگر فعالیت دارند که در مواقعی که میوه فصل وچود دارد آب میوه آن به بازار عرضه گردد و در مواقعی که میوه موجود در بازار نیست از کنسانتره میوه استفاده شود. که ترجیحاً امروزه بسیاری از صنایع آبمیوه خود را از کنسانتره میوه می سازند.