صادرات کنسانتره میوه که یکی از منابع درآمدزایی ارزی برای کارخانجات تولیدکننده کنسانتره می باشد همواره موجب افتخار برای یک کشور است اگر که مطابق با استاندارد و الزامات جهانی باشد. میوه هایی که برای مصارف تازه خوری کاربرد چندانی ندارند چرا نباید مورد استفاده قرار گیرند؟ این سؤالی بود که قطعاً برای اولین مخترعین دستگاه های فراوری و شاید کار دست بشری به ذهن خطور کرد و امروزه موجب شده است تا بسیاری از جوامع کشاورزان در دنیا از معاملات عمده خرید یکجا و نقدی و مدت دار چنین کارخانه هایی رضایت داشته باشند.
کنسانتره در سرفصل های هر میوه و صیفی جاتی رعایت بریکس، اسیدیته، PH، اندیس فرمالن، NTU، میزان شفافیت و … الزام به دخداقل هایی شده است که هر تولید کننده ای ملزم به رعایت آنهاست. سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان نماینده سازمان استاندارد جهانی متولی نظارت بر تولیدات مطابق با استانداردهای ایزو در موارد مختلف کیفیت، بهداشت، ایمنی و … است. این الزامات از خرید، تولید و تحویل و … برای تمامی تولیدکنندگان سرفصل های دقیقی را شرح داده است تا محصول کنسانتره میوه تولید شده علی رغم رعایت نکات بهداشتی، بتواند رضایت مشتری را در مراحل تولید، فروش و حتی تحویل برآورده سازی کند.
از آنجا که کنسانتره میوه خواص میوه را با غلظت بیشتری از میوه با خروج آب میان بافتی از آن حفظ می کند بهتر است از مصرف نوشیدنی های دارای کنسانتره میوه اطمینان داشته باشید اگرچه که شاید در طعم کمی تفاوت را احساس کنید که البته همین موضضوع نیز این روزها با افزودنی های طعم دهنده مجاز مرتفع شده است.