بازار کنسانتره و پوره میوه ایران
شنبه , تیر ۷ ۱۳۹۹
خانه / کنسانتره میوه / فروش کنسانتره میوه جات آبمیوه ای

فروش کنسانتره میوه جات آبمیوه ای

فروش کنسانتره میوه جات آبمیوه ای بیشتر ازطریق فروشگاه های اینترنتی انجام می شود و کار  برای خریداران بسیار آسان شده است. نشتریان می توانند از این طریق ابتدا انواع مختلف آن ها را مشاهده کنند.

کنسانتره میوه از جمله مواد غذایی است که می تواند با خواص عالی که دارد بسیاری از کمبود های بدن انسان را جبران کند. کنسانتره میوه جات از انواع مختلف میوه ها حاصل می گردد که در جهت رفع نیاز متقاضیان وارد بازار ها می شود و فروش کنسانتره میوه جات در بازار ها انجام می شود.

کنسانتره انگور سیاه

صنعت کنسانتره میوه در ایران

سابقه و عمر کنسانتره میوه در ایران به کمتر از پنجاه سال می رسد. این در حالی است که هنوز هم عده بسیاری نمی دانند کنسانتره میوه چیست ؟

کارخانه های تولید کنسانتره میوه بسیاری امروزه در شهرهای مختلف ایران وجود دارند که در بسیاری از ماه های سال به دلیل عدم داشتن مشتری تعطیل شده اند.

اعلام تعطیلی کارخانه های تولید کنسانتره میوه بلاشک بیشترین ضرر را متحمل کارگران آن مجموعه می کند.

در صورتی که سودآوری یک کارخانه برای آن در فصل تولید نیست، بلکه در دپو کردن و تولید در مدتی بعد است.

فروش کنسانتره آلبالو هر ساله در انتهای بهار و شروع تابستان یکی از پر سودترین بازارهای کسب و کار در کنسانتره میوه است. در تابستان ۹۸ قیمت هر کیلوگرم کنسانتره آلبالو اسپتیک به صورت عمده ۲۲٫۰۰۰ تومان تعیین شده است.

انواع میوه های کنسانتره ای

فروش کنسانتره میوه جات

میوه هایی که در کارخانه های تولیدی به کنسانتره تبدیل می شود در انواع و اقسام مختلفی است. لازم به ذکر است که برخی از میوه ها تبدیل به کنسانتره نمی شود. میوه هایی که به کنسانتره می خواهند تبدیل شوند ابتدا شسته و بعد آب آن ها گرفته می شود و با حرارت تغلیظ می شوند تا حجم شان کاهش یابد.

چند نمونه از میوه هایی که تبدیل به کنسانتره می شوند عبارتند از:

  • سیب
  • هلو
  • توت فرنگی
  • تمشک
  • آناناس
  • لیمو
  • خرما
  • انار
  • آلبالو
  • آلو قرمز
  • پرتقال
  • انگور
  • زرشک

انواع کنسانتره میوه

مراحل تولید کنسانتره

در ابتدا خوب است که بیان کنیم که کنسانتره از میوه های خاصی به دست می آید. محبوب ترین نوع میوه برای کنسانتره سیب درختی است که تبدیل شدن شان به کنسانتره دارای مراحل خاصی می باشد.  در اینجا می خواهیم این مراحل را به تفکیک بیان کنیم تا آگاهی تان در این زمینه افزایش یابد:

  • مرحله اول: شستن میوه
  • مرحله دوم: قطعه قطعه کردن میوه های سالم
  • مرحله سوم: فشردن میوه و گرفتن آب آن
  • مرحله چهارم: تغلیظ آب میوه
  • مرحله پنجم: بسته بندی

فروش کنسانتره میوه جات

فروش کنسانتره میوه جات ایرانی و استوایی

با پیشرفت علم و تکنولوژی در دنیای امروز معاملات مختلف هم تحت تاثیر قرار گرفته اند. فروش کنسانتره میوه جات تولید ایران و همچنین انواع کنسانتره استوایی وارداتی امروزه بیشتر به صورت آنلاین انجام می شود تا مشتریان در کمترین زمان ممکن بتوانند نیاز خود را بر طرف کنند.

فروش کنسانتره میوه جات به صورت عمده که انجام می شود قیمت آن ها ارزان تر تمام می شود.

فروش کنسانتره میوه

فروش پالپ میوه و کنسانتره میوه به صورت مجزا

برای برخی از مرکبات که دارای ساختار پالپی هستند، فروش پالپ میوه و کنسانتره میوه به صورت مجزا انجام می شود.

محصولات زیر به صورت مجزا برای مرکبات ایرانی در شرکت پارس فراور تولید می شوند:

  • پالپ پرتقال
  • پالپ لیمو ترش
  • پالپ گریپ فروت
  • ساکس نارنگی
  • کنسانتره پرتقال
  • کنسانتره لیمو ترش
  • کنسانتره گریپ فروت
  • کنسانتره نارنگی

نکته مهم در تولید این محصولات استحصال جداگانه آنهاست. به این منظور بچ تولید که برای کنسانتره استفاده می شود، متفاوت از بچ تولید انواع پالپ میوه و لرد میوه است.

شما مشتریان گرامی می توانید جهت اطلاع از انواع قیمت کنسانتره میوه ، پوره میوه و لرد و پالپ میوه با کارشناسان متخصص در این حوزه ارتباط بگیرید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با مدیر بازرگانی میوه جات صنعتی پارس فراور تماس بگیرید:
مصطفی رشیدی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120798198
شماره تلفن شرکت: 02128428198
آدرس کانال: concentrech@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت کنسانتره میوه

قیمت کنسانتره میوه سال ۹۷ اعلام شد

قیمت کنسانتره میوه سال ۹۹ اعلام شد و با حجم عمده انجام معاملات تجاری داخلی …

کنسانتره ایران