صادرات پوره سیب اسپتیک به صورت مستقیم و یا جهت تولیدات فراورده های لواشک و … در کارخانجات طرف قرارداد با سایر کشورها در دفتر نمایندگی پارس فراور در مشهد انجام می شود. مشتریان گرامی جهت اطلاع از جزئیات فعالیت با ما، این مطلب را بخوانند.
تولید پوره سیب و کیفیت انوع آن
از سیب پا درختی برای تولید پوره سیب درختی استفاده می شود.
فارغ از مراحل تولید پوره سیب که بصورت تخصصی نیز در سایر مطالب توضیح داده شده اند، بنظر دو عامل زیر مهمترین عوامل در کیفیت تولید پوره سیب هستند:
- نوع سیب تازه مصرفی (سیب قرمز، سیب سفید)
- دمای پخت در دستگاه ایوپراتور
برخی تولیدکنندگان دمای پخت را برای افزایش میزان بریکس پوره سیب افزایش می دهند. این امر در برخی مواقع موجب تیره شدن پوره سیب شده و اصطلاحاً پوره سیب سوخته می شود.
اما از انواع پوره سیب شفاف در حجم بسیار زیادی هر ساله تولید می کنیم.
پادکست ۱ – قسمت اول (تولید پوره سیب)
فروش پوره سیب اسپتیک و فله
معمولاً سفارشات فروش پوره سیب در بسته بندی اسپتیک و یا غیر اسپتیک فله آماده سازی می شود.
برخی کارخانه های ایران به دلیل دستگاه ها و تجهیزات تولیدی قدیمی و بعضاً نداشتن پرکن اسپتیک در عرضه محصول صادراتی با ویژگی خاص بسته بندی معذور هستند.
عمدتاً بسته بندی های پوره سیب به صورت زیر است:
- پوره سیب اسپتیک بشکه ای ۲۲۰ کیلوگرمی
- پوره سیب غیر اسپتیک بشکه ای ۲۲۰ کیلوگرمی
- پوره سیب طرح اسپتیک بشکه ای ۲۲۰ کیلوگرمی
کیسه اسپتیک ۳ لایه و ۶ لایه مورد استفاده قرار می گیرد.
فروش عمده پوره سیب اسپتیک به صورت بشکه ای
آنچه که در یک کسب و کار اهمیت دارد، فلروش عمده و سودآوری یکجا برای تولیدکننده است.
فروش محصول به صورت عمده با تخفیفات قیمتی نیز در بازرگانی پارس فراور انجام می شود.
تخفیفات قیمتی با توجه به حجم سفارش مشتریان متفاوت خواهد بود.
صادرات پوره سیب با انجام خدمات گمرکی
همچنین در امر فروش پوره سیب در بازار سایر کشورها، صادرات پوره سیب اسپتیک درجه یک ایرانی در بازرگانی پارس فراور به کشورهای روسیه، اوکراین، گرجستان و … انجام می شود.
در پروژه های صادرات پوره سیب نظارت کامل در خط تولید مطابق با جزئیات قرارداد انجام می شود.
قیمت صادرات نیز در کارگروه تخصصی صادرات با توجه به قیمت رقابتی جهانی انجام می شود.
قیمت جهانی انواع کنسانتره میوه و پوره میوه در کارگروه تخصصی صادرات پارس فراور انجام می شود.
پادکست ۱ – قسمت دوم (فروش و صادرات)
از نکاتی که قابل توجه بود موارد زیر هستند که برای بسیاری از مشتریان لازمه اطلاع داشتن پیش از همکاری هست:
- پوره سیب فله و اسپتیک در معیار بریکس بین ۳۲-۳۴-۳۶-۳۸-۴۰ قابل تولید و فروش می باشد.
- قیمت پوره سیب تولیدی در پایان سال به دلیل تولید از سیب زیر سورتی افزایش می یابد.
- تولیدکنندگان لواشک و شیرینی و شکلات و … که باهوش تر هستند پیش تر اقدام به خرید پوره سیب فله و یا اسپتیک در ابتدای پاییز می کنند.
- بشکه های پوره سیب صادراتی از بشکه های فروش بازار داخل متفاوت هستند.