قیمت انواع کنسانتره میوه به چه اموری بستگی دارد؟ آیا انواع کنسانتره را از سایت اینترنتی می توان تهیه نمود؟ قیمت کنسانتره میوه ها در تهران به چه صورت است؟
کنسانتره میوه با وجود این که به طور معمول از میوه های درجه دو و سه تهیه می گردد، چنانچه فرایند دقیق تولید را رعایت کنند، از کیفیت قابل قبول برخوردار خواهند بود. علت اصلی عدم کیفیت کنسانتره ها استفاده از میوه های خراب و غیر قابل مصرف می باشد که تا حد زیادی بر روی کیفیت کنسانتره تاثیر می گذارد.
نحوه تشخیص کنسانتره میوه مرغوب
پارامترهای مختلفی برای تشخیص خلوص کنسانتره وجود دارد که البته نیاز به آزمایش و بررسی در محیط آزمایشگاهی دارد. اما به طور کلی می توان از روی رنگ و طعم کنسانتره نیز به مرغوبیت و سلامت آن پی برد. استفاده از میوه های خراب رنگ کنسانتره را کدر و نا مناسب می کنند که به راحتی قابل تشخیص است.
فرایند تولید کنسانتره میوه
- ماده خام مرغوب
- شستشو و دور نمودن بقایای حشرات
- جدا سازی میوه های سالم از خراب
- دم گیری میوه هایی مثل آلبالو و انگور
- متلاشی نمودن بافت میوه با خرد کردن
- گرم کردن میوه های له شده
- فرمانتیاسیون مش
- پرس کردن برای آب گیری
- آروماگیری
- شفاف سازی آب میوه
- فیلتراسیون و عبور از صافی
- تغلیظ آب میوه و تبدیل شدن به کنسانتره
- انبار نمودن
بازار کنسانتره میوه
نیاز ضروری بدن به انواع ویتامین ها که در میوه های مختلف وجود دارد بر هیچ کس پوشیده نیست. لذا اغلب پزشکان و متخصصان علم تغذیه معتقدند، هر فرد باید حدود ۵ لیتر آبمیوه را سالانه در برنامه غذایی خویش بگنجاند.
از آن جایی که مصرف عمده ی کنسانتره میوه در تولید آبمیوه است و سرانه مصرف آبمیوه نیز بالاست بنابراین این محصول بازار پر رونقی دارد.
قیمت انواع کنسانتره میوه
قیمت کنسانتره میوه با توجه با میزان خلوص و کیفیت آن متغیر است. البته قیمت انواع کنسانتره میوه نیز متفاوت است. اما در صورت خرید عمده از طریق این سایت بهترین قیمت انواع کنسانتره میوه ارائه می گردد.