تولیدی کنسانتره کیوی مدت زمان زیادی نیست که جایگاه خود را در بازار پیدا کرده است. برخی از کارخانه ها به تولید کنسانتره کیوی روی آورده اند و علاوه بر کسب سود از این نوع کنسانتره، استفاده از این میوه را در تولید مواد خوراکی و نوشیدنی بهبود بخشیده است.
بزرگترین تولیدی کنسانتره کیوی
کنسانتره کردن کیوی با فرمولاسیون جدید برای صادرات و مصارف داخلی، توسط تولیدی های بزرگ انجام می شود.در حال حاضر کنسانتره ی کیوی نیز در بشکه های ۲۶۵ یا ۲۲۰ لیتری به کشورهایی مانند ترکیه، آذربایجان و روسیه به صورت انبوه صادر می شود.
همچنین از برخی از کارخانه های تولیدی آب میوه و نوشیدنی ها، کنسانتره ی کیوی را به صورت عمده خریداری می کنند و محصولاتی با طعم جدید را به بازار ارائه می دهند.عمده کنسانتره کیوی تولید شده در ایران به کشور های دیگر صادر می شود و ارز آوری خوبی را برای کشور به همراه داشته است
برای خرید کنسانتره ی با کیفیت و مرغوب به تولیدی های معتبر مراجعه کنید و با لا خرید مستقیم هزینه ی کمتری را برای این محصول بپردازید.
خصوصیات کنسانتره ی با کیفیت
کنسانتره کردن میوه ها روشی برای نگهداری بلند مدت و استفاده بهینه از میوه ها و جلوگیری از دور ریزی می باشد.کنسانتره ها معمولا خاصیت میوه ها را تا مقدار زیادی حفظ می کنند و به مواد خوراکی و نوشیدنی ارزش غذایی می بخشند.
یک کنسانتره ی باکیفیت کیوی باید دارای خصوصیات زیر باشد:
- رنگی روشن و شفاف داشته باشد نه کدر و مات
- طعم کنسانتره باید دلپذیر باشد و تازگی میوه در ان احساس شود.
- کنسانتره ی کیوی باید از میوه های درشت و رسیده تولید شود.
- مراحل تولید کنسانتره باید از ابتدا تا انتها زیر نظر متخصصین بهداشت و سلامت باشد.
- در بشکه های فلزی نگه داری شده باشد.
- خاصیت میوه ی کیوی را در خود داشته باشد، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کیوی را طی فرایند تولید از دست نداده باشد.
خاصیت درمانی کیوی
- ویتامین C موجود در کیوی به کلاژن سازی پوست کمک می کند.
- برای سرما خوردگی، گلودرد و سرفه بسیار موثر است و دوره ی درمان بیماری را کاهش می دهد.
- کیوی یک ملین ملایم است و به درمان یبوست کمک می کند.
- پتاسیم موجود در کیوی فشار خون را کاهش می دهد.
- کیوی کالری کمی داردو فیبر بالایی دارد و برای کاهش وزن مناسب است.
- آنتی اکسیدان های کیوی از بروز برخی از سرطان ها جلوگیری می کند.