آیا میدانید کنسانتره میوه چیست؟ برای عده ای این سؤال مطرح می شود که آیا کنسانتره میوه همان آبمیوه است؟! قطعاً این دو مانند نامشان متفاوت هستند.
کنسانتره میوه چیست؟
کنسانتره میوه با آبمیوه متفاوت است. در واقع می توان کنسانتره را به آبمیوه نیز تبدیل کرد. پس چرا روي بستهبندي كلمه آبميوه ذكر ميشود؟
به جرأت می توان گفت تمامی آبمیوه های شرکتی از انواع کنسانتره ساخته می شوند. این طبیعی است که در فصل زمستان که اناری در بازار میوه و تره بار نیست، آبمیوه ساز بتواند تولید آب انار داشته باشد. پس راه حل استفاده از ارقام کنسانتره ای می باشد.
فرآیند تولید کنسانتره میوه
فرایند تولید کنسانتره میوه شامل مراحل کلی:
- خريد ميوه
- شستشو
- آبگيري
- فيلتراسيون (حداقل در دومرحله)
- هوازدایی
- تغليظ و يا پخت
- انبارش کنسانتره در مخازن بزرگ
در انواعی از کنسانتره که به صورت اسپتیکی بسته بندی می شوند، استریلیزاسیون نیز انجام می شود.
حال این تصور همیشگی برای مصرف کننده پیش می آید که آبمیوه های کارخانه ای دارای خواص میوه نیستند! این تصور نیز تا حدودی غلط است. البته که در فرایند پخت مقداری از خواص میوه ممکن است از بین برود؛ اما آنچه که خروجی فرایند است حداقل دارای نیمی از خواص میوه می باشد.
پروسه تغلیظ نیز در کارخانجات به سه شیوه:
- تغلیظ به روش حرارتی
- تغلیظ به روش انجماد
- تغلیظ به روش اسمز معکوس
قابل انجام است. امروزه بیشتر کارخانجات از روش های حرارتی برای تغلیظ کنسانتره استفاده می کنند.
از مزایای بسیار مهم کنسانتره میوه می توان به حمل آسان تر آن نیز اشاره کرد و برای سفارشات صادراتی به سایر کشورها بسیار مناسبتر است. به عنوان مثال زمانی که خریدار انگور در کشور روسیه برای تهیه نوشیدنی انگور اقدام می کند؛ در صورتی که در آن کشور نیز باید پروسه کنسانتره سازی انجام گردد، ترجیح می دهد کنسانتره انگور را از ایران خریداری کرده و با ترقیق آن اقدام به ساخت نوشیدنی انگور با هزینه کمتر کند.
بهترین کنسانتره میوه ها چه طعم هایی هستند؟
اگر به دنبال استقبال مشتریان از انواع کنسانتره میوه پارس فراور پایگاه داده ای که در دسترس باشد را بررسی کنیم به طعم های مورد استقبال زیر می رسیم:
- کنسانتره سیب
- کنسانتره چغندر
- کنسانتره آلو قرمز
- کنسانتره پرتقال
- کنسانتره انگور
- کنسانتره توت فرنگی
- کنسانتره انار
- کنسانتره آلبالو
- کنسانتره شاه توت
- کنسانتره زغال اخته
- کنسانتره زرشک
- کنسانتره تمشک
- کنسانتره آناناس
- کنسانتره انبه
- کنسانتره لیمو
هر یک از طعم های نامبرده شده یکی از صنایع غذایی را تأمین و در نهایت با طعم مصرف کننده نهایی که آن را می پسندد عرضه می شود.
به عنوان مثال کنسانتره توت فرنگی پارس فراور در فیلینگ ویفر و روکش بستنی بسیار پر کاربرد است.
کنسانتره انار و کنسانتره آلبالو در فصول گرم سال خواهان بسیار دارد و در مصرف آب میوه سازی های کارخانه جات و همچنین آبمیوه فروشی های کنار خیابانی کاربرد دارد.
کنسانتره آناناس و کنسانتره انبه در نوشیدنی های چند میوه بسیار واحب و مورد درخواست است.
همچنین برخی از انواع کنسانتره میوه مانند کنسانتره پرتقال در مصارف درمانی و همچنین نوشیدنی هر ساله خوهان ثابت خود را دارد.
کارخانه کنسانتره میوه پارس فراور چه زمانی فعالیت دارد؟
شاید برای بسیاری این سؤال پیش بیاید که کارخانه کنسانتره میوه پارس فراور در چه زمانی اقدام به فعالیت می کند؟
از آنجا که میوه های کشور ایران بیشتر میوه های گرمسیری فصول تابستان و بهار و کمی پاییزی هستند، پس با شروع تابستان تولید کنسانتره میوه در پارس فراور به اوج می رسد.
بعنوان مثال آب آلبالو صنعتی در فصل تابستان مشتریان بسیاری از داخل و خارج از ایران دارد. صنایع غذایی زیر مشتریان کنسانتره میوه های تابستانه هستند:
- آب میوه سازی
- شیرینی و شکلات سازی
- ویفر و بیسکوییت
- کیک و کلوچه
- بستنی و اسموتی
- نوشیدنی سازی
- لواشک سازی
- شربت سازی
- داروسازی ها
- تولیدی های پروتئین بار و مکمل های بدنسازی
در تمامی این صنایع خرید کنسانتره میوه پارس فراور به صورت عمده انجام می شود و این بسیار نکته مهمی برای تولید کننده کنسانتره میوه است که در همکاری با مشتریان به صورت بلند مدت برنامه ریزی داشته باشد.
و اما در انتها این مطلب لازم است بدانید که کنسانتره میوه ایرانی در سال های اخیر شهرت جهانی یافته اند.
ما در واحد بازرگانی پارس فراور روزانه کیس هایی از سراسر دنیا داریم. چه ایرانی هایی که در سایر کشورها فعالیت تجاری موفقی دارند و چه غیر ایرانی هایی که تولید کننده صنعت غذا و یا فعال تجاری کشور خود هستند، انواع کنسانتره میوه و پوره میوه حوزه کم دردسری در تجارت آنها خواهد بود.
خرید پوره سیب و پوره میوه های تابستانه
همچنین در خط تولید مجزایی اقدام به تولید پوره میوه می کنیم. خرید پوره سیب در ایران مشتری اول خود را لواشک سازی ها می بیند. پوره میوه های تولید در پارس فراور در انواع زیر در ایران تولید می شود:
- پوره سیب
- پوره زردآلو
- پوره هلو
- پوره آلو
پوره میوه کاربردهای متفاوتی مانند لواشک سازی ، غذای کودک و میان وعده های رژیمی و … دارد.
همچنین برخی پوره میوه ها مورد نیاز صنایع لبنی را در پارس فراور اقدام به واردات می کنیم:
- پوره موز
- پوره انبه
در کنار انواع پوره میوه می توان به دسته ای از انواع افزودنی های دیگر اشاره کرد که در صنایع غذایی مورد خرید هستند:
- روغن پوست پرتقال
- روغن پوست گریپ فروت
- روغن پوست لیمو ترش
- پالپ نارنگی
- پالپ پرتقال
- کلودیفایر
- امولسیون های میوه ای
- اسانس های میوه ای
- رنگ های خوراکی ( بلک کروت یا کنسانتره هویج سیاه )