انواع کنسانتره میوه سالهای زیادی است که در کارخانجات شهرهای ایران تولید می شود و کیفیت بسیار خوبی نیز دارد. ارومیه را می توان قطب تولیدکننده کنسانتره ایران دانست. انواع کنسانتره میوه با کیفیت های جهانی در کارخانه های معتبر و خوش نام بازرگانی پارس فراور واحد سرخ فراوران تولید و عرضه از طریق بازرگانی انجام می گردد.
بهترین تولید کنندگان کنسانتره میوه در ایران
تولیدات کارخانه کنسانتره ارومیه
کارخانه کنسانتره ارومیه انواع میوه های این منطقه را که در بازار میوه و تره بار قابل عرضه نیستند را به کنسانتره و پوره میوه تبدیل می کنند. کارخانه های زیادی در این منطقه اقدام به فعالیت می کنند که کیفیت همگی آنها مطلوب نیست.
کارخانه کنسانتره میوه پارس فراور به صورت تخصصی هر ساله حجم مورد نیاز مشتریان خود را تولید می کند و به مشتریان می فروشد.
بسته بندی کنسانتره میوه پارس فراور به صورت کیسه اسپتیک سه لایه و در بشگه فلزی و پلاستیکی سیلندریکال و کونیکال است.
وقتی نگاهی به لیست کارخانه های مواد غذایی ارومیه می اندازیم، به ویترین درخشانی از کارآفرینی در این منطقه نظاره می کنیم.
فروش کنسانتره سیب شفاف صادراتی
فروش کنسانتره میوه جات، تحویل درب کارخانه تولیدی پارس فراور انجام می شود. همچنین فروش پوره میوه های زیر در لیست محصولات قرار دارد:
- پوره سیب اسپتیک شفاف
- پوره سیب فله ناشفاف
- پوره زردآلو شفاف
- پوره هلو شفاف
- پوره انبه آلفونسو
- پوره آلو قرمز
- پوره آلو زرد
- پوره موز
کنسانتره سیب شفاف برای مشتریان صادراتی هر ساله تولید می شود. کنسانتره سیب را با نام کنسانتره خنثی نیز می شناسیم.
کنسانتره سیب با بریکس ۷۰ هر ساله از انواع سیب درختی زرد مشهد و ارومیه توسط تیم تولیدی پارس فراور شناسایی و تولید و انباشت می شود.
کنسانتره آلبالو شفاف و خوش طعم
تولید کنندگان کنسانتره میوه هر ساله کنسانتره آلبالو را در تولیدات خود قرار می دهند. فروش کنسانتره آلبالو شفاف و قرمز رنگ با طعم ملس گزینه ویژه ای برای خریداران است.
شهد میوه آلبالو طعم ملس دارد و ترش بودنش سرشار از خواص آنتی اکسیدانی است.
مصرف فراورده های شهد آلبالو به روان شدن خون و زندگی سالم تر کمک زیادی می کند.
فروش پوره و کنسانتره میوه با بسته بندی اسپتیک
کنسانتره میوه در ایران مورد استفاده اول صنایع آبمیوه سازی است. پس از آن نیز صنایع دیگر زیر خریداران عمده کنسانتره میوه هستند:
- بستنی سازی
- شیرینی سازی
- شکلات سازی
- لواشک سازی
- ترشک سازی
- نان پزی
- تافی سازی
بسته بندی اسپتیک سه لایه برای انواع پوره و کنسانتره میوه در نظر گرفته می شود. این بسته بندی در صورتی که از آن با دستگاه پرکن اسپتیک استفاده شود، نیازی به نگهداری در شرایط سردخانه ای ندارد.
اما برای انواع کنسانتره میوه که در بسته بندی اسپتیک به صورت دستی پر می شوند، بهتر است در شرایط سردخانه ای نگهداری شوند.
فروش کنسانتره انگور سفید و سیاه یکی از حوزه های پر درآمد برای تولیدکنندگان است.
فروش انواع کنسانتره میوه طبیعی سیاه، قرمز، زرد و سفید رنگ خنثی برای صنایع پایین دست بعدی انجام می شود.
فروش و صادرات انواع کنسانتره میوه و پوره میوه از طریق پارس فراور انجام می شود و برای بسیاری از تولیدکنندگان سودآوری قابل توجه و همچنین خوش نام شدن ایران در جهان را در بر دارد.
فروش کنسانتره انگور سیاه و سفید صادراتی پارس فراور
کنسانتره انگور سیاه شانی
یکی از پر فروش ترین انواع کنسانتره میوه سیاه رنگ و خوش طعم، کنسانتره انگور شانی کردستان است. طعم شیرین و رنگ فوق العاده جذاب شرابی برای این محصول مانند یاقوتی در سایر کنسانتره میوه ها می درخشد.
کنسانتره انگور سفید بدون اسید تارتارات
کنسانتره انگور سفید در دو نوع با اسید تارتارات و بدون اسید تارتارات عرضه می شود.
کنسانتره انگور سفید بدون اسید تارتارات را برای تولید انواع آب میوه انگور طبیعی سن ایچ، سان استار و تکدانه و … استفاده می کنیم.
برای خرید عمده بسیاری از تجار و صادرکنندگان ایران هر ساله سرمایه گذاری کلانی را در این حوزه انجام می دهند. شما به خوبی می توانید پس از رؤییت آنالیز کنسانتره و پوره میوه برای خرید نقدی در همان روز اقدام نمایید.
بارگیری کنسانتره در بشکه های فلزی ۲۶۵ کیلوگرمی و پالت کشی می شود و ارسال می گردد.