برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
با شروع فصل بهار از جمله میوه های بوته ای که بسیار لذیذ و شیرین هستند مانند هندوانه و خربزه و طالبی استفاده کرد. از بهترین انواع کنسانتره بهاره که برای بسیاری از آبمیوه سازان نیز جذاب هستند، کنسانتره طالبی است. ایران به دلیل وسعت مزارع کشاورزی که دارد موقعیت مستعدی است برای پرورش بسیاری از میوه های بوته ای و پس از آن مصارف بسیار جذابی نیز در سایر صنایع مانند کنسانتره سازی دارد. فروش این محصول که به صورت سفارشی در فصل بهار و توسط کارخانه های کنسانتره سازی ایران به صورت ویژه انجام می شود.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]