برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
هلو که یکی از میوه های لذیذ تابستانه با طبعی سرد است، یکی از گزینه های بسیار محبوب کارخانجات پوره و کنسانتره سازی است. هلو در انواع معمولی و زعفرانی در ایران پرورش می یابد که برای هر دو آنها نیز تولیدات پوره میوه قابل انجام است. هلو که بریکس پایینی در مقایسه با میوه های دیگری چون انگور دارد مناسب پوره سازی است. پوره میوه هلو زعفرانی بسیار مورد رضایت بستنی و آبمیوه سازان است. برای سفارشات عمده پوره هلو را در بسته بندی اسپتیک بشکه ای ارسال می کنیم.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]