قیمت کنسانتره میوه درجه یک که در ایران تولید می شود و کارخانجات بسیاری تولید کننده انواع آن هستند، از آنجا که تولید این کنسانتره ها معمولاً به صورت سفارشی انجام می گیرد کیفیت های تولید متفاوتی دارند.
کنسانتره میوه
کنسانتره میوه فراورده ای است که آب میوه کرفته می شود و لرد و اسانس آن نیز معمولاً جدا می شود. پس از فیلتراسیون میزان وزن حجمی آن بالا رفته (چون متمرکز شده است) و در مخازن بزرگ استیل ضد زنگ ذخیره سازی می شود. برای سفارشات عمده نیز همین حجم بالک را در بسته بندی های اسپتیکی یا غیر اسپتیکی و درون بشکه های فلزی که حداکثر ۲۷۰ کیلوگرم ظرفیت دارند را آماده سازی می کنیم. مواد نگهدارنده ای که به انواع آبمیوه زده می شود بابت همان آب است که محل رشد باکتری های مخرب هستند. پس گویاست که کنسانتره میوه که به خوبی آبگیری می شوند نیز نیازی به افزودنی های نگهدارنده ندارند و همین مزیت آن است که به تولید بیشتر کنسانتره مایل هستیم.
قیمت کنسانتره میوه
کنسانتره های میوه تولید داخل بیشتر تابع قیمت میوه ورودی به آن است. بعنوان مثال زمانی که پوره انبه تولید می شود؛ انبه با قیمت مثلا ۵ هزار تومان ورودی آن باشد، با کنسانتره سیبی که ورودی آن سیب هزار تومانی است بسیار متفاوت است. جدا از اهمیت قیمت میوه ورودی، پس از تولید خریداران و دلالان یا به نوعی سرمایه گذاران قیمت های کاذب بعدی را تعیین می کنند.
بعنوان مثال با رویداد جام جهانی فوتبال مشتری بازار صادرات روسیه با هر قیمتی کشش دارد. این زمانی است که سرمایه گذار محصول کنسانتره را پس از خریداری به قیمت مد نظر خود عرضه می کند؛ حال با ۹ درصد افزایش و یا ۳۰۰ درصد افزایش قیمت امکان پذیر است.