برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
میوه هایی که در ایران به صورت تازه خوری استفاده می شوند از انواع درجه یک هستند که برای صادرات نیز استفاده می شوند. اما میوه هایی مانند هلو که نگهداری آنها سختتر و محصول آن بافت حساستری دارند برای افزایش طول عمر نگهداری محصول به فراورده هایی مانند پوره تبدیل می شوند. این فراورده ها امروزه بسیار پر کاربرد هستند و از این جهت که عرضه و تقاضای آنها تابع قیمت تمام شده نیز می باشد، لیست قیمت برای آن مطابق با فصول مختلف سال متغیر است.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]