آیا میدانید قیمت انواع کنسانتره میوه فصل صادراتی تولید ایران چند است؟ هیچ می دانید کیفیت تولید کنسانتره میوه ایران چگونه است؟ آیا کارخانجات ایران مطابق با استاندارد و معیار کیفی جهانی محصولات کنسانتره میوه و پوره میوه تولید می کنند؟ آیا تنها تولید کننده ها اقدام به فروش کنسانتره میوه صادراتی میکنند؟ بازرگانی ها در حوزه کنسانتره میوه و پوره میوه به چه شکل فعالیت دارند؟ قیمت انواع کنسانتره میوه در فصل های متفاوت سال ثابت است یا نوسانات متفاوتی دارد؟
قیمت انواع کنسانتره میوه
قیمت انواع کنسانتره میوه در ایران مانند بسیاری از حوزه های دیگر تابع افراد سرمایه دار و دلال می باشد بسیاری از سرمایه داران بزرگ حوزه فرآورده های میوه ای در ابتدای فصل اقدام به تولید کارمزدی کنسانتره میوه توسط کارخانه کنسانتره میوه کرده و پس از آن با گذر ماه ها قیمت جدیدی را برای انواع کنسانتره میوه تعیین می کنند. آبمیوه سازان مشتریان اصلی این سرمایه داران به حساب می آیند.
با این حال عمده محصولات انواع کنسانتره میوه و پوره میوه و کراش و پالپ میوه در ایران در انواع ذیل هر ساله عرضه می شود:
- کنسانتره انگور سفید
- کنسانتره انگور سیاه
- کنسانتره پرتقال
- کنسانتره زرشک
- کنسانتره سیب
- کنسانتره آلبالو
- کنسانتره لیمو ترش
- کنسانتره انار
- کنسانتره آناناس
- پوره سیب درختی
- پوره هلو سفید
- پوره هلو زعفرانی
- پوره زغال اخته
- پوره زردآلو
- پوره آلو
- پوره توت فرنگی
- پوره خرما
- کنسانتره هویج
- کنسانتره پرتقال و …
خرید کنسانتره میوه
خریداران بسیاری هستند که در طول سال به دنبال خرید کنسانتره میوه با قیمت ارزان هستند. تولید آبمیوه های چند میوه ای یکی از محصولاتی است که برای تولید آن ارزانترین کنسانتره میوه موجود در آن را معمولاً بیشتر استفاده کرده و برای سایر میوه ها از طعم دهنده استفاده می کنند. همچنین در تولید فرآورده های دیگری مانند لواشک های طعم دار از پوره میوه ارزانتر به عنوان پایه و سایر طعم دهنده ها با دوزهای کمتر به عنوان طعم های مخلوط استفاده می شود.
این روزها خرید کنسانتره نیز به صورت نقدی توسط آبمیوه سازهای با برند های متنوعی در ایران و جهان دیده میشود. بسیاری از آبمیوه سازان در دنیا هستند که حاضرند برند خود را به ایران آورده و با استفاده از کنسانتره میوه ایران برند خود را در جمعیت گسترده ایران گسترش دهند. تنها داشتن یک فرمولاسیون توسط آن برند خارجی موجب تولید آبمیوه های خارجی در ایران با میوه ایرانی و استفاده از کنسانتره میوه ایرانی می شود.