برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
چغندر قند در ایران در حجم بالایی تولید می شود و برای آن مصارف دام و انسانی بسیاری وجود دارد. از این بابت هر سال در حجم عمده چغندر قند را به کنسانتره چغندر قند تبدیل می کنند و با قیمت عمده به خریداران عرضه می کنیم. بیشتر دامداران از تفاله کنسانتره چغندر برای افزایش میزان شیردهی دام های خود استفاده می کنند. البته که از کنسانتره چغندر قند بیشتر برای تولید رنگهای خوراکی انسانی می شود. اما به صورت تازه و با نام لبو نیز در هوای سرد زمستان چغندر بسیار طرفدار دارد.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]