قیمت پوره زردآلو در سال ۹۷ با شروع فصل بهار و تابستان و با چیدن انواع زردآلو با استاندارد و کیفیت جهانی در سبد محصولات سرخ فراوران از واحدهای بازرگانی پارس فراور قرار دارد. بسیاری از تولیدکنندگان ایران هستند که در سال جدید و پایان برداشت میوه های تابستانه اثدام به تولید و نگهداری انواع کنسانتره میوه و پوره میوه می کنند. از این جهت است که بسیاری از خریداران در شروع سال جدید اقدام به ثبت سفارش به صورت مستقیم و تولید در کارخانه می کنند.
هر ساله خرید پوره زردآلو یکی از حوزه های جذاب و خوش طعم مورد استقبال بازار میوه و تره بار بوده است به نوعی که با استاندارد جهانی می توان تولید پوره زردآلو را در حجم قابل توجهی انجام داد. امروزه بسیاری از تولیدکنندگان آبمیوه های شرکتی پروسه تولید خود را بر مبنای فناوری استفاده از کنسانتره میوه و پوره میوه ایرانی و وارداتی مستقر می کنند. کنسانتره میوه در سالهای گذشته یکی از پر فروغترین صنایع در حمایت از کالای ایرانی آبمیوه سازی شده در داخل است. قیمت پوره زردآلو نیز مانند سایر محصولات کنسانتره میوه و پوره میوه پس از طی ماه های تولید به مرور زمان دچار افزایش نیز میشود.
زردآلو بافت بسیار نرمی دارد و بسیاری از افرادی که در بازار میوه و تره بار به تجارت مشغول هستند خوب می دانند که در بارگیری های ارسال محصولات صادراتی دستچین و سورت شده، پیش می آید که باید انواع درجه ۲ و ۳ زردآلو را برای استفاده بهتر به صنایع کنسانتره سازی تدارک دیده و پس از طی پروسه های هسته گیری، فشرده سازی و آبگیری و پخت و … به پوره زردآلو تبدیل می شود.
امروزه در بسیاری از کشورهای جهان نیز محصولاتی مانند اسموتی، بستنی طعمدار و … بر اساس پیشبینی تأمین مقادیر مورد نیاز کنسانتره میوه و پوره میوه میسر می شود.