پوره سیب صادراتی ایران که با تمامی استانداردهای جهانی و سازمان ملی استاندارد ایران و مجوز وزارت بهداشت آماده ارسال در حجم تناژ است مدتهاست که به رونق تولید داخلی کمک شایانی کرده است. انواع پوره میوه صادراتی که در ایران تولید می شوند معمولاً در بازارهای جهانی نیز مورد نیاز هستند. پوره هلو، پوره آلو، پوره کیوی، پوره سیب، پوره توت فرنگی و … عمده تولیدات پوره ایران هستند.
پوره سیب معمولاً به خاطر میزان برداشت بسیار زیاد انواع سیب زرد و قرمز در ایران و در انواع سیبی که قابل عرضه به صورت تازه خوری در بازار نیستند، برای تولید داخلی پوره سیب استفاده می شوند. معمولاً پوره های میوه بریکس کمتری به نسبت انواع کنسانتره میوه دارند. بعنوان مثال بریکس ۶۵ برای تولید کنسانتره سیب درختی برای همان سیب میزان بریکس ۳۴ تا ۳۶ را برای پوره سیب به دست می دهد.
کشورهایی با جمعیت بیشتر و اقلیم های نامناسب کشورشان به دنبال خرید انواع پوره سیب صادراتی ایران هستند. روسیه به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای خریدار کنسانتره و پوره میوه ایرانی سالهای زیادی است که بیشترین حجم خرید کنسانتره و پوره میوه های با طعم شیرین را می پسندند. این در حالی است که برای انواع پوره و کنسانتره میوه های ترش مزه در کشورهایی مانند پاکستان بعنوان مثال کنسانتره انار و در کشورهایی مانند عراق کنسانتره و آبمیوه های با طعم پرتقال استقبال بسیار خوبی شده اند.