کنسانتره مرکبات وارداتی به دلیل قیمت و کیفیت انواع نمونه های تولید داخل عرضه می شوند. از این جمله انواع کنسانتره پرتقال برزیلی و کنسانتره لیمو ایتالیا است.
اگرچه در سالیان اخیر تولیدات بسیار مرغوبی از انواع کنسانتره مرکبات در داخل ایران انجام شده اند، اما کیفیت و تلخی کمتر انواع کنسانتره مرکبات وارداتی موجب شده است تا آبمیوه سازان ایرانی نیز از میکس درصدی از کنسانتره های داخلی و نمونه های وارداتی همزمان استفاده کنند.
کنسانتره مرکبات
کنسانتره سازی همانطور که صنعتی است که ابتدا برای خوراک دام استفاده شد و نتیجه بسیار مطلوبی برای مصرف بلند مدت داشت، موجب شد تا انواع کنسانتره مرکبات نیز مورد تولید قرار گیرد.
خاصیت پالپدار بودن برخی مرکبات مانند پرتقال و لیمو ترش و لیمو شیرین موجب شده است تا فرایند تولیدات کنسانتره مرکبات با هدف استخراج پالپ و یا کنسانتره مجزا از یکدیگر شوند.
از این جمله کنسانتره مرکبات پرتقال شمال ایران است که شاید کمی تلخی در آن موجب شده است تا تولیدات آبمیوه سازان پرتقال ایرانی مانند برندهای سن ایچ و یا سان استار از ترکیبی از انواع کنسانتره مرکبات پرتقال ایرانی و کنسانتره پرتقال برزیلی و … استفاده کنند تا به طعم لذیذ که در ذهن مشتری ها تثبیت شده است برسند.
کنسانتره پرتقال
کنسانتره پرتقال در ایران با توجه به نژادهای میوه پرتقال بر انواع کنسانتره پرتقال تامسون، کنسانتره پرتقال تو سرخ و میکس کنسانتره پرتقال شمال و ناول جنوب باشد.
طعم ترش کنسانتره پرتقال توسرخ در کنار کنسانتره پرتقال تانسون دو طعم از بهترین طعمها برای استفاده در انواع پودرهای ژله و کیک و بستنی طعمدار و روکش بستنی و آبمیوه و … است.
همچنین کنسانتره لیمو ترش نیز به خاطر داشتن ساختار مشابه پالپی برای تولیدکننده ویژگی و مشخصه فنی بسیار مهمی در رعایت طعم مناسب و عدم داشتن تلخی بیش از حد در آن است.