کنسانتره سیب صادراتی از جمله بهترین انواع کنسانتره مورد تأیید بازاراهای جهانی است که در سال ۹۷ با بسته بندی اسپتیک به فروش عمده و با قیمت مصوب کارخانه انجام می شود.
تولیدات سالانه کارخانه کنسانتره سازی هر ساله به صورت بسته بندی های عمده در بشکه های فلزی نگهداری می شوند تا در طول سال مورد فروش به سایر صنایع آبمیوه سازی قرار گیرند.
سیب خواص و ویتامین های مورد نیاز بدن را در خود جا داده است و از آنجا که ایران کشوری است که در تولید سیب درختی سالهاست در حال تولیدات انبوه است، می توان برای تولیدات فراورده های آن نظیر کنسانتره میوه بهره برد.
کنسانتره سیب صادراتی
سیب درختی محصولی است که به مرور زمان پوک شده و در خود به مرور زمان فاسد شده و حتی تولید سم پالوئین در دز بسیار پایینی می کند. اما اگر در فصل چیدن محصول انواع درجه ۲ و ۳ محصول را برای تولید کنسانتره سیب و پوره سیب استفاده کنیم قطعاً جوابگوی بسیاری از نیازهای بازار صنایع نوشیدنی های گازدار و بدون گاز خواهد بود.
کنسانتره سیب صادراتی است چرا که کشورهای همسایه از سالهای طولانی ایران را با نام تولیدکننده اول سیب درختی منطقه خاورمیانه شناخته اند و قطعاً در محصولاتی مانند کنسانتره سیب نیز می توانند به فروش بهتر صنایع آبمیوه سازی و … و همچنین بهبود و تسهیل فرایند تولید آنها کمک کنند.
فروش کنسانتره صادراتی در سال ۹۷
در سال ۹۷ فروش کنسانتره سیب صادراتی مشابه با هر سال در سایر کشورهای روسیه، گرجستان، ارمنستان، آلمان و … بسیار ارزآوری خوبی برای کشور داشته است. انواع کنسانتره میوه با بریکس ۶۵-۷۰ برای عرضه بین المللی به سایر تولیدکنندگان محصولات میوه ای منحصر بفرد گزینه خرید خیلی از تولیدکنندگان و بازرگانی هاست.
کنسانتره میوه با توجه به شرایط آبگیری میوه موجب افزایش طول عمر محصول و بهبود کیفیت در تولیدات پس از خود می شود.