اگر شما بازرگان گرامی قصد دارید تا در تابستان سال ۹۹ محصولات تولیدی میوه جات صنعتی پارس فراور را صادرات کنید می توانید از صادرات کنسانتره میوه جات ایرانی که در این فصل در تیراژ ۵۰٫۰۰۰ تنی تولید می شود اقدام نمایید. شرکت های بازرگانی میوه جات که فعالیت گسترده در سایر کشورها نیز دارند می توانند در این مطلب اطلاعات مفیدی کسب کنند.
انواع کنسانتره میوه تابستانه مناسب جهت صادرات
شما می توانید در فصل تابستان که میوه های خوشمزه تابستانه ایران به دلیل گرما خوبی که در اقلیم مناطق کوهپایه ای وجود دارد، انواع کنسانتره میوه را نیز به صورت کارخانه ای تولید نمایید.
کارخانه کنسانتره سازی خط تولید مجهزی است که به دلیل نیاز به سرمایه گذاری بالا معمولاً از ظهور پدیده دلال در آن جلوگیری می شود. کارخانه کنسانتره میوه در فصل تابستان اقدام به تولید کنسانتره میوه هایی نظیر انواع زیر می کند:
- کنسانتره توت فرنگی
- کنسانتره آلبالو
- کنسانتره سیب
- کنسانتره انگور سفید
- کنسانتره انگور قرمز
- پوره سیب
- پوره زردآلو
- پوره هلو
- پوره توت فرنگی
- پوره گلابی
- پوره تمشک
- پوره شاه توت
- کنسانتره خرما
- کنسانتره هویج
- کنسانتره طالبی
شرکت پارس فراور به عنوان تنها تأمین کننده اصلی صادرات کنسانتره میوه در این سایت در نظر گرفته شده است.
عدم ثبات کیفیت در تولیدات محصولات، عدم تطابق با نمونه ارائه شده توسط کارخانه، ظرفیت تولید پایین و … ضعف های سایر کارخانه هایی بوده است که در این سایت تصمیم گرفته شد تا شرکت پارس فراور به عنوان تأمین کننده اصلی در نظر گرفته شود.
این شرکت در بیشتر ایام سال اقدام به فروش کنسانتره میوه های ایرانی و همچنین وارداتی و طعم دهنده های مورد نیاز صنایع آبمیوه سازی می کند.
کارخانه تولید کنسانتره میوه های تابستانه
کارخانه تولید کنسانتره میوه شرکت پارس فراور برای محصولات تابستانه در شهرستان ارومیه قرار دارد. بدلیل اعمال تحریم ها در انجام معاملات واسطه ای از طریق ترکیه این منطقه موقعیت بسیار فوق العاده ای جهت صادرات کنسانتره میوه برای بازرگانان ایجاد کرده است.
کارخانه تولید کنسانتره میوه در مراحل زیر میوه را به فراورده افشره ای ارگانیک و بدون نگهدارنده و افزودنی فراوری می کند:
- شست و شو میوه ها
- هسته گیری میوه در صورت نیاز (آلبالو، هلو، زردآلو و …)
- پرس میوه ها و تبدیل به خمیر میوه
- فیلتراسیون و جداسازی پسماندها و تفاله میوه ها
- انجام تغلیظ برای خمیر یا آب میوه ها در دما و مدت زمان مطابق با استاندارد (KOSHER)
در فرایند بسته بندی نیز به صورت کیسه اسپتیک و در بشکه فلزی در اوزان ۲۶۵ کیلوگرم برای کنسانتره میوه و ۲۲۰ کیلوگرم برای انواع پوره میوه اقدام می شود.
نحوه انجام خرید و صادرات کنسانتره میوه شرکت پارس فراور
شما مشتری گرامی می توانید برای انجام صادرات کنسانتره میوه ۰ تا ۱۰۰ آن را به این مجموعه بسپارید. کارشناسان فروش و بازرگانی شرکت پارس فراور صادرات کنسانتره میوه را از درب کارخانه تا موقعیت تحویل مورد نظر مشتریان انجام می دهند.
برای انجام آسان صادرات کنسانتره میوه کافی است مشخصات شرکت خریدار را به ما ارائه دهید و با صدور پروفرما برای مشتری خارجی انجام قرارداد با واریز وجه توافقی معامله شروع می گردد.
شرایط پالت و تسمه شدن بشکه های کنسانتره میوه در قرارداد نیز قابل انجام است.
اگر به فکر کسب سودی مناسب در صنعت غذا هستید، هم اکنون برای رایزنی با شرکت پارس فراور اقدام نمایید.