فروش کنسانتره انگور با تنوع بالا و به میزان قابل توجهی انجام می شود. یکی از بهترین و پر مصرف ترین فرآورده های میوه ای، کنسانتره انگور سفید و قرمز است.
از سال های بسیار دور تا کنون، گیاهان، درختان و میوه های حاصل از آنها نقش مهمی در زندگی بشر ایفا کرده اند. رفته رفته با پیشرفت جوامع شیوه مصرف میوه ها نیز تغییر کرده است.
امروزه علاوه بر خوردن میوه به صورت تازه، از این خوراکی های طبیعی انواع فرآورده های غذایی را تهیه می کنند. به عنوان مثال می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- میوه خشک
- آب میوه
- کنسانتره میوه
- شیره میوه
- پوره میوه
- مربا و کمپوت میوه
یکی از جدیدترین و کاربردی ترین این موارد، کنسانتره میوه می باشد. تقریباً از همه میوه ها می توان کنسانتره تهیه کرد. این نوشتار به کنسانتره انگور اختصاص یافته است.
انواع کنسانتره انگور
فروش کنسانتره انگور با تنوع بالایی صورت می گیرد. به طور کلی انواع کنسانتره های تهیه شده از میوه انگور از جنبه های زیر با هم تفاوت دارند:
- نوع و گونه انگورهای اولیه
- میزان غلظت کنسانتره
- درجه بریکس (درصد شکر)
- رنگ و ترکیبات کنسانتره انگور
- مکان و روش تولید کنسانتره انگور
به عنوان مثال می توان به کنسانتره انگور سبز، سیاه و قرمز اشاره کرد.
همچنین برخی کنسانتره ها به خاطر بومی بودن بسیار پر استقبال است؛ بعنوان مثال فروش کنسانتره پرتقال در تهران بیش از دو و نیم برابر کنسانتره آلبالو در فراورده های آبمیوه ای این شهر بوده است.
کنسانتره انگور سفید و قرمز
فروش کنسانتره انگور سفید و قرمز با هدف استفاده از این ماده در تولید مواد خوراکی مفید صورت می گیرد. بیشترین کاربرد کنسانتره انگور به تولید آبمیوه، شربت انگور و سایر نوشیدنی ها مربوط می شود.
کنسانتره تهیه شده از ترکیب انگورهای قرمز و سفید از بهترین کنسانتره ها بوده؛ و برای تهیه انواع بستنی، ژله و دسر انگور از آن استفاده می شود.
فروش کنسانتره انگور
فروش کنسانتره انگور در کارخانه های تولید کننده کنسانتره میوه به صورت مستقیم انجام می شود. البته نمایندگی های مجازی نیز وجود دارند؛ که با استفاده از روش های سنتی و مدرن تجارت، این محصول را به فروش می رسانند. در این حالت نیز، کنسانتره انگور با قیمت تولیدی به دست مشتری می رسد.