از آنجایی که امروزه کنسانتره آلبالو در تولید محصولات زیادی کاربرد دارد، بنابراین تولیدی های زیادی وجود دارند که این محصول را با قیمتی مناسب عرضه می کنند.
تولید کنسانتره البالو به روش نوین
- شستشوی اولیه: میوه با فشار آب جهت زدودن گردو غبار و … روی نوارهایی حرکت کرده و شسته می شود.
- جداسازی: در این مرحله میوه های نامرغوب توسط کارگران جدا می شود.
- دم گیری: دم آلبالو ها با عبور از تعدادی غلطک از جنس کائوچو جدا می شود.
- هسته گیری و خرد کردن: هسته آلبالو ها با عبور از بین دو غلطک جدا می شود و همچنین میوه ها خرد می شوند.
- حرارت دهی: برای آنکه رنگ میوه تیره نشود، به آن حرارت می دهند. حرارت مناسب برای آلبالو ۹۰- ۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴-۲ دقیقه است.
- پرس کردن: رایج ترین روش برای استخراج آب میوه پرس آن است.
- آروماگیری: اواپراتور، تجزیه جزء به جزء و سرد کن
- شفاف سازی: افزودن آنزیم و مواد کمکی شفاف سازی مواد
- فیلتراسیون
- کنسانتره سازی: که به ۳ روش انجام می گیرد:
- روش حرارتی
- روش انجماد
- روش اسمز معکوس
فروش کنسانتره آلبالو
کنسانتره میوه در تولید آب آلبالو، نکتار ها و کمپوت های آلبالو استفاده می شود.
کنسانتره های که به صورت عمده فروخته می شوند، در کارخانه ها جهت تولید محصولات ذکر شده و حتی روکش های بستنی و سس کاربرد دارند.
ارزان ترین قیمت کنسانتره آلبالو
با توجه به توضیحات ذکر شده، کارخانه هایی که به روش سیستمی اقدام به تولید کنسانتره آلبالو می کنند، قیمت مناسب تری ارائه می دهند، زیرا در این روش به دلیل انجام مراحل در مدت زمان کوتاه نه تنها محصولی با کیفیت تولید می کنند، بلکه ماندگاری محصول نیز بیشتر است.
تمام این موارد سبب می شود تا کارخانه ارزان ترین قیمت کنسانتره آلبالو را به خریداران عرضه نماید.
البته همانطور که می دانید به دلیل مصرف بسیار بالای کنسانتره و پوره میوه در صنابع غذایی مختلف؛ انواع طعم دهنده ها بعضاً جایگزین کنسانتره میوه می شوند.
بهتر است پیش از خرید به مواد تکیل دهنده روی محصول نگاهی بیاندازید. بعنون مثال فروش کنسانتره لیمو ترش ترکیه در ایران بسیار تقاضا دارد و جهت آبلیمو سازی و … مورد استفاده است.
ما انواع کنسانتره میوه را به قیمت کارخانه در شهر و کشور هدف تحویل می دهیم.