فروش پوره آلو که همواره یکی از گزینه های پیشنهادی به مصرف کنندگان فراورده های میوه ای مانند کنسانتره و پوره میوه بوده است، همه ساله در ایران و جهان تولید می شود. آلو شیرین را که به صورت ارگانیک به پوره آلو فراوری می کنند و به صورت بسته بندی های اسپتیکی در بشکه های فلزی با ظرفیت ۲۶۵ کیلوگرمی به بازارهای عمده فروش می شود.
آلو خواص آنتی اکسیدانی فراوانی دارد که با مصرف مداوم آن بسیاری از ویتامنی های C , E مورد نیاز بدن تأمنی می گردد. همچنین آلو با داشتن مقادیر قابل توجهی پتاسیم در انواع واریته های آلو سیاه و قرمز موجب تقویت استحکام استخوان ها می شود.
فروش پوره آلو در سالیان اخیر یکی از بازارهای اقتصادی پر رونق برای بازارهای تولیدکننده شده است. حفظ خواص میوه آلو و در عین حال ماندگاری بیشتر محصول پوره آلو در مقایسه با میوه تازه آن موجب بهبود شرایط تولید آن در سالیان اخیر شده است. آلو سیاه بخارایی و آلو قرمز سانتاروزا از انواع آلو هستند که برای تهیه پوره آلو به کار گرفته می شوند و در طول یکسال قابل خریداری به صورت عمده و خرد در واحد بشکه فلزی هستند. پوره میوه برای مصارف بسیاری در حجم عمده مانند بستنی سازی، کیک پزی، آبمیوه سازی و … و در مصارف خرد آن و در منازل برای افراد خردسال و کهنسال قابل مصرف و توصیه هستند. انواع پوره زردآلو، پوره انبه، پوره آلو، پوره سیب درختی و … از انواع محصولات در حوزه پوره میوه هستند که در ایران جهت تجاری سازی و تولیدات سایر فراورده های تبدیلی میوه ای موجود هستند.