برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
زردآلو از جمله میوه هایی است که به خاطر بافت میوه آسیب پذیر آن خیلی زود در برداشت آسیب می بیند. از آنجا که کشاورز باید محصول خود را بفروشد انواع زردآلو درجه دو که شامل زردآلو آسیب دیده، تگرگ زده و … می شود را می تواند برای تهیه انواع پوره به کارخانجات عرضه کند. از پوره زردآلو شیرین روشن که طعم و خواص بسیاری دارد برای فروش به صورت عمده به لواشک سازان، آبمیوه سازان و … بسیار اقتصادی است.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]