برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
از آنجا که کیوی میوه ای است که در ایران بسیار پرورش می یابد، هر ساله از آن برای تولید سایر فراورده های میوه ای می توان استفاده کرد. مشکل اینجاست که کیوی دارای آنزیم های گزنده ای است که موجب ایجاد حساسیت در مصرف کننده می شود. این موضوع به خاطر افزایش چند برابری فراورده های آبمیوه ای در پروسه کنسانتره سازی است. کنسانتره میوه اولین مرحله در تولید یک فراورده از آب یک میوه مانند کیوی است. فرمولاسیون جدید کنسانتره کیوی موجب شده است تا قیمت صادرات حجم عمده این محصول نیز مقرون به صرفه باشد.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]