توت فرنگی در شهرهای کردستان، استان های شمالی و استان خراسان تولید می شود که به ترتیب دارای کیفیت متفاوتی هستند. به نظر می رسد مرغوبیت توت فرنگی غرب کشور به خاطر شرایط کوهستانی آن باشد. از این جهت تهیه پوره توت فرنگی برای افزایش طول عمر نگهداری بهتر است. بریکس استاندارد پوره توت فرنگی از جهت تولید استاندارد است و چون خریداران خاصی دارد به صورت سفارشی و تولید و به فروش می رسد.
امروزه صنایع مختلفی از پوره توت فرنگی در تهیه انواع پودر کیک، بستنی، ژله، اسموتی، سیروپ و … استفاده می کنند. این مصارف روز به روز افزایش خواهد یافت چرا که تولیدات میوه با افزایش میزان آب بها و سایر هزینه های تولید قیمت بیشتری خواهند یافت.