برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
زردآلو میوه مرغوبی است که طعم شیرین آن و خواص ملینی برای دستگاه گوارش دارد که موجب می شود مردم برای خرید آن اقدام می کنند. از آنجا که بافت میوه زردآلو آسیب پذیر است هر ساله مقادیر بسیار زیادی از آن به صورت درجه ۲ و پرتی برای بازارهای فراورده های میوه ای چون کنسانتره میوه ارسال می شود. البته زردآلو مرغوب را که آسیب دیده و مناسب بازار میوه و تره بار نیست برای تولید پوره میوه استفاده می کنند و در مرکز خرید و فروش کنسانتره و پوره سرخ فراوران به مشتریان عمده ارائه می شود.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]