بازار کنسانتره و پوره میوه ایران
سه شنبه , آذر ۱۳ ۱۴۰۳
خانه / کنسانتره تمشک / تولید کنسانتره تمشک مرغوب ایرانی

تولید کنسانتره تمشک مرغوب ایرانی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

تمشک ایرانی از انواع مرغوب محصولات خطه شمال و غرب ایران است. برای عرضه کنسانتره تمشک می توان هر ساله در فصول بهار و تابستان اقدام به تولید کرد.

تمشک محصول بسیار جذابی است؛ میوه تمشك ترش مزه و به صورت خام یا پخته، شربت، كمپوت، کنسانتره و پوره مصرف می شود. مصرف مداوم تمشک مانند انار موجب ترقیق خون و بهبود گردش خون می شود.

از آنجا که محصولات کنسانتره و پوره ای عمر طولانی تری برای نگهداری دارند؛ برای جلوگیری از خرابی انواع تمشک را نیز می توانند به کنسسانتره و یا پوره تبدیل کنند.

تمشک پس از چیده شدن از بوته باید دم گیری و برگ گیری بشود. سپس برای تهیه پوره و یا کنسانتره از آن استفاده می شود.

کنسانتره و پوره تمشک نیز برای بسیاری از صنایع تهیه بستنی، سیروپ، جویس، آبمیوه، اسموتی و … استفاده می شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
پارس فراور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120798198
شماره تماس دفتر مرکزی: 02128428198
شماره تماس بازرگانی و فروش: 02634436353
آدرس اینستاگرام: sorkhfaravaran@
آدرس کانال: concentrech@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
آدرس دفتر فروش: کرج - گوهردشت - بلوار رستاخیز - بعد از سیزدهم - ساختمان البرز طبقه 2 - واحد 4

مطلب پیشنهادی

کنسانتره میوه تمشک

قیمت خرید عمده کنسانتره میوه تمشک

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید! [کل: 0 میانگین: 0]کنسانتره میوه تمشک از جمله …

کنسانتره ایران