تجارت پوره میوه در دنیا کمک بسیاری به ارزآوری بیشتر در حوز کشاورزی شده است. شرکت پارس فراور به عنوان واحد نمونه صادرات پوره میوه در انواع مختلف به حوزه اوراسیا، CIS و کشورهای همسایه نظیر ترکیه، عراق، آذربایجان، ارمنستان، اوکراین و روسیه توانسته در این حوزه برند خوش نام ایران باشد.
تولید پوره میوه
پوره میوه یکی از انواع محصولات افشره ای میوه است که در صنعت تولیدات محصولات میوه جات صنعتی به کار می آید. تولید پوره میوه در انواع میوه های تابستانه و پاییزه ایران میسر است.
از آنجا که کیفیت میوه جاتایرانی نیز بالاست، طرفدار فراورده های کنسانتره میوه و پوره میوه آن در عرصه جهانی نیز بسیار است.
برای اطلاع از انواع پوره میوه که می توان در تجارت به سایر کشورها از آن بهره برد بدانید:
-
پوره سیب
پر کاربردترین پوره میوه در ایران و جهان پوره سیب است. در ایران به دلیل فراوانی سیب درختی، قیمت پوره سیب بسیار پایین است و در عین حال از پوره سیب در کنار سایر کنسانتره میوه و یا پوره میوه ها می توان محصولاتی نظیر لواشک، ترشک، سیروپ، اسموتی و … تولید کرد.
-
پوره توت فرنگی
پوره توت فرنگی به دلیل طعم جذاب و همچنین رنگ بسیار زیبا آن از تولید بسیار خوبی در فصل بهار و تابستان برخوردار است. تولید سفارشی پوره توت فرنگی برای مشتریان خاصی در شرکت میوه جات صنعتی پارس فراور انجام می شود.
-
پوره هلو سفید
پوره هلو در انواع هلو سفید و هلو زعفرانی در سالهای زیادی برای مشتریان به صورت سفارشی در حجم ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تنی تولید می شود. رنگ خنثی پوره هلو سفید و رنگ زرد طلایی جذاب پوره هلو زعفرانی از ویژگی های بارز این پوره میوه در خوش فروش بودن آن است.
- پوره فلفل
پوره فلفل دلمه قرمز و همچنین پوره فلفل سبز تند در پارس فراور موجود شده است. بشکه پوره فلفل اسپتیک جهت صادراکنندگان صنایع غذایی ایران نیز گزینه بسیار جذابی است. جهت استعلام قیمت پوره فلفل با کارشناسان مشاوره رایگان داشته باشید.
-
پوره هلو زعفرانی
پوره هلو در انواع هلو سفید و هلو زعفرانی در سالهای زیادی برای مشتریان به صورت سفارشی در حجم ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تنی تولید می شود. رنگ خنثی پوره هلو سفید و رنگ زرد طلایی جذاب پوره هلو زعفرانی از ویژگی های بارز این پوره میوه در خوش فروش بودن آن است.
-
پوره طالبی
طالبی در حجمی بالغ بر بیش از ۲۰٫۰۰۰ تن در سال تولید می شود و در سالیان پیشتر به صورت خام فروشی به کشورهای همسایه استفاده می شد. امروزه تولید پوره طالبی برای مشتریان به صورت سفارشی و قراردادی انجام می شود.
-
پوره زردآلو
پوره زردآلو یکی از محصولات بسیار جذابی است که از آن برای تولید محصولات مختلفی با طعم شیرین استفاده می شود. در طول سال مقادیر ۱۰۰۰ تنی از پوره زردآلو در شرکت میوه جات صنعتی پارس فراور موجود است.
-
پوره گلابی
محصولی خاص که به دلیل بالا بودن قیمت انواع گلابی های بیروتی و کمپوتی در ایران معمولاً تنها به صورت قراردادی در حجم بالا تولید می شود. از پوره گلابی برای تولید مربا، مارمالاد و سیروپ میوه بسیار استفاده می شود.
-
پوره آلو
- پوره آلو قرمز و پوره آلو زرد محصولی با رنگ جذاب و طعمی ملس است. از جایگزینی پوره آلو در انواع میوه جات با رنگ های مشابه بدلیل مقرون به صرفه بودن استفاده می شود.
پوره میوه تغلیظ شده
در روش تولید اولیه پوره میوه در دنیا، میوه پس از له شدن و فیلتراسیون در شرایط خلاً مورد تغلیظ قرار می گرفت. در این روش پوره میوه تغلیظ شده تا بریکس ۴۰ نیز امکان افزایش دارد. این در حالی است که برخی میوه ها را با دمادهی زیاد با تغییر رنگ می بینیم.
از نظر ظاهری پوره میوه های زیر بصورت تغلیظ شده توصیه می شوند:
- پوره سیب
- پوره هلو
- پوره زردآلو
- پوره آلو
- پوره گلابی
پوره میوه با بریکس طبیعی میوه
در متد جدید دنیا، اعتقاد بر این است برای برخی میوه هایی که ساختار آنها در پروسه تغلیظ خیلی زود دچار تغییر رنگ می شوند، می توان از Cold_Method یا روش تولید پوره میوه سرد بهره برد. در این روش قسمت تغلیظ از پروسه حذف شده است و ما در شرکت پارس فراور تنها با پرس کردن میوه و فیلتراسیون پوره میوه با بریکس طبیعی را تولید و عرضه می کنیم.
برخی از انواع پوره میوه با بریکس طبیعی را معرفی می کنیم:
- پوره توت فرنگی
- پوره طالبی
- پوره انبه
- پوره موز
برای اطلاع از آخرین قیمت پوره میوه جات تولیدی و وارداتی شرکت پارس فراور با راه های ارتباطی همکاران بازرگانی و فروش این شرکت ارتباط بگیرید.
صادرات پوره میوه برای مرباسازی و لواشک سازی
اما مشتریان سایر کشورها که اقدام به خرید پوره میوه می کنند برای چه مصارفی می باشد؟ آماری از مشتریان ما نشان می دهند که بیشترین حجم از صادرات پوره میوه برای تولیدکنندگان مربا، مارمالاد، لواشک و سیروپ سازی و صنعت کیک و تارت است.
شرکت های تولیدکننده نام برده از پوره میوه و کنسانتره میوه صادراتی برای تولیدات با کیفیت رنگ و طعم طبیعی استفاده می کنند.
انواع کنسانتره میوه صادراتی
کنسانتره میوه نیز در ترکیب با انواع پوره میوه طعم قالب یکی از انواع کنسانتره میوه و یا پوره میوه فرموله شده را به خود می گیرد. برخی انواع کنسانتره میوه صادراتی به شرح زیر است:
- کنسانتره انگور سفید
- کنسانتره انگور قرمز
- کنسانتره زرشک
- کنسانتره سیب
- کنسانتره انار
- کنسانتره آلبالو
- کنسانتره پرتقال
- کنسانتره گریپ فروت
- کنسانتره خرما
- کنسانتره کیوی
امکان صادرات مستقیم کنسانتره میوه به مقصد مورد نظر شما
بسیاری از مشتریان واسطه ما برای صادرات کنسانتره میوه و صادرات پوره میوه از انجام صادرات توسط شرکت پارس فراور درخواست می کنند.
این در حالی است که این شرایط نیز مهیاست و پس از ارسال رسمی اینوویس کشور مقصد برای ما، امکان صدور پروفرما یا پیش فاکتور برای مشتری گرامی میسر می شود.
نسخه اصل گواهی بهداشت صادر شده توسط اداره دولتی مذکور در ایران از جمله سایر مستنداتی است که برای صدور گواهی صادرات کنسانتره میوه مد نظر شما با دریافت هزینه های متفرقه گمرکی و هزینه و حمل و بارگیری و بارچینی و … میسر است.
جهت حمل از دریا و هوا یا خشکی نیاز به بارنامه دریایی یا راهنامه هوایی یا بارنامه زمینی است.
تحویل بموقع پس از عقد قرارداد
یکی از ویژگی های بارز شرکت پارس فراور به صورت سفارشی کار کردن است. این مزیت موجب اهمیت به وقت مشتریان و اقدام سریع تمامی مراحل از تولید کنسانتره میوه و پوره میوه گرفته تا اعلام فروش و صادرات کنسانتره میوه به کشور مد نظر است.
تحویل بموقع و انجام قرارداد مشتریان در کمترین لیدتایم ممکن وظیفه بازرگانی شرکت پارس فراور است.
همچنین انواع پوره میوه به صورت بسته بندی فروشگاهی را نیز در ایران به تازگی تولید کرده ایم و با برند پوره لند عرضه می کنیم.
مشتریان گرامی برای صادرات پوره میوه با بسته بندی دوی پک درب پیچی می توانند با کارشناسان بازرگانی و فروش ارتباط بگیرند.