برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
از آنجا که هر ساله در برداشت میوه های ایرانی از روش های سنتی برداشت استفاده می شود، و علاوه بر آن شیوه کشاورزی سنتی موجب بهره وری پایین عرضه محصول می شود، میوه درجه ۲ را با قیمت ارزانتری برای فروش به سایر صنایع تبدیلی میوه آماده می کنند. برای مثال برای برخی واریته های آلو که حساسیت آن موجب پرتی بار به میزان زیادی است، برای انواع درجه ۲ آن می توان پوره آلو سانتاروزا را تولید کرد. قیمت فروش این پوره ایرانی نیز بسیار مرغوب است.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]