کنسانتره تمشک که از انواع مرغوب کنسانتره و مورد پسند آبمیوه سازان و مصرف کنندگان آبمیوه های تمشک است، بیشتر نمونه های وارداتی تولید ترکیه آن از کیفیت مطلوب و مورد رضایت برخوردار بوده است. اگرچه که این محصول برای تولید داخل نیز وجود دارد، اما از آنجا که میزان کمی از تمشک در ایران تولید می شود و شاید بدلیل کیفیت و عیار فراوری پایینتر تمشک ایرانی برای تولید کنسانتره آن، بیشتر تمایل به واردات نمونه های خارجی است.
کنسانتر تمشک واردات چندان عمده ای اگرچه ندارد، اما میزان مصرف انواع آن به درخواست کارخانجات تولیدکننده فراورده های کنسانتره ای زیاد است و البته باید ذکر کرد که در سالیان اخیر بیشتر از تمشک در تولیدات کنسانتره و نوشیدنی های چند طعم سیاه انگور، بلوبری، تمشک و … در کنار یکدیگر استفاده می شود که معمولاً از اسانس و طعم دهنده های میوه هایی مانند تمشک استفاده می شود که بسیار مقرون به صرفه تر نیز می باشد.
در تولید کنسانتره های میوه های ایرانی بسیار نکات استاندارد رعایت می شود با این حال ترجیح فعلی بازار در خرید کنسانتره تمشک انواع خارجی است که امید است به زودی در این حوزه نیز مانند کنسانتره زرشک به یکی از قطب های تولیدکننده تبدیل بشویم.