برای اطلاع از قیمت کنسانتره آب میوه کارخانه در تهران بهتر است از بازرگانی های معتبر و همان روز استعلام بگیرید. قیمت تابع تاریخ انقضا تولید کارخانه و همچنین مواد مصرفی می باشد.
کنسانتره میوه
کنسانتره میوه محصولی پر طرفدار و پر کاربرد است و در ایران و دنیا فروش بسیار خوبی دارد. در فرایند کنسانتره میوه معمولاً سعی می شود دمای پخت در حد پایینی (تقریباً ۵۰ درجه سانتی گراد) باشد تا خواص آن نیز حفظ گردد. آب میوه گرفته شده و متمرکز شده آن در مخازن تانکر، بشکه و یا گالن های پلی اتیلن بسته بندی می شود. مطابق با استاندارد کنسانتره های با بریکس ۶۵ را می باید ۴ تا ۶ برابر ترقیق سازی کرد تا آبمیوه آن میوه بدست آید. البته امروزه صنایع غذایی بسیاری از کنسانتره میوه استفاده می کنند؛ مانند صنایع بستنی سازی.
قیمت کنسانتره آب میوه
قیمت کنسانتره میوه با توجه به اینکه در ایران قیمت میوه گران است، بالاتر از میانگین جهانی است. از این بابت دیده می شود در بعضی کنسانتره ها مانند توت فرنگی یا پرتقال و یا کیوی مشکلاتی در حوزه تولیدات داخلی به خاطر اختلاف قیمت فاحش داریم. البته در برخی انواع کنسانتره میوه مانند کیوی هنوز از نظر برخی ناخوشایندی های ناشی از آنزیم های گزنده استقبالی از تولیدات عمده فراورده آن نمی شود. بر تمامی این موارد باید عامل بزرگ دلال بازی را نیز اضافه کرد. به عنوان مثال سرمایه داری ۶ماه پیش از شروع رویداد جام جهانی تمامی حجم کنسانتره یک کارخانه را خریداری کرده و ۲ ماه پیش از شروع این رویداد آنها را با قیمتی به مراتب بالاتر به فروش می گذارد.