آیا اطلاعی از قیمت فروش کنسرت اصفهان و تهران دارید؟ فروش کنسانتره میوه در اصفهان در سال های اخیر افزایش قابل توجهی داشته است آیا می دانید بسیاری از فرآوردههای میوه ای مانند آبمیوه ها، لواشک ها، شیره ها، سرکه ها، مواد طعم دهنده و … از انواع کنسانتره میوه و پوره میوه تهیه می شوند؟
کنسانتره میوه
با توجه به اینکه کنسانتره میوه چگونه تهیه میشود و با چه قیمتی به بازار عرضه می شود بسیاری از محصولات آبمیوه ای و سایر فراورده های میوه ای قابل تولید هستند. در واقع امروزه بسیاری از آبمیوه سازان و لواشک سازان از انواع کنسانتره میوه و پوره میوه جهت تولید فرآورده های جذاب با فرموله کردن آنها اقدام میکنند. فرمولی که بسیاری از آبمیوه ها از آنها استفاده می شود بر پایه و اساس کنسانتره میوه و سایر مواد افزودنی مانند آروما میوه، طعم دهنده میوه، پکتین، اسید سیتریک و غیره تولید می شود.
عامل خرابی میوه تازه به نوعی داشتن آب میان بافتی در میوه است. در فرایند کنسانتره سازی و پوره سازی، پوره حذف گردیده که عمده ترین فرایند در تولید یک کنسانتره و پوره میوه با تاریخ انقضای طولانی است. البته باز هم با حذف آب از درون میوه پس از تولید باید انواع کنسانتره میوه و پوره میوه در شرایط سردخانه ای نگهداری شوند و البته عاملی که باعث انقضا بیشتر بعضی از انواع کنسانتره میوه میشود، استقامت خود آن میوه است. به عنوان مثال یک کنسانتره زرشک بمدت حداکثر ۵ سال قابلیت نگهداری دارد. کمای اینکه انواعی از پوره زردآلو و پوره هلو نهایتاً برای یک سال یا دو سال با کیفیت و ماندگار هستند. فروش کنسانتره میوه تابع تقاضای بازار آبمیوه و سایر فرآورده های میوه ای است. در واقع پیدایش صنعت نوپا کنسانتره میوه و پوره میوه به واسطه تسهیل در تولید انواع آبمیوه در تمام طول فصل سال می باشد. با وارد کردن کنسانتره آناناس وارداتی از کشورهای آسیای شرقی در هر فصلی از سال تولید انواع آبمیوه آناناس قابل انجام می باشد و یا با تکنولوژی پوره سازی و کنسانتره سازی می توان از میوه زغال اخته برای تولید لواشک زغال اخته، نوشیدنی زغال اخته، دسر زغال اخته و … استفاده کرد.
منبع: سایت کنسانتره میوه و پوره میوه ایران