صادرات پوره میوه در انواع و اقسام نمونه های مختلف به طور مستقیم از پایتخت یعنی استان تهران انجام می گیرد. این دسته از مواد خوراکی از تنوع کیفی بالایی برخوردار هستند.
استفاده از مواد خوراکی و به ویژه میوه و سبزیجات توسط همه متخصصان توصیه شده است.فرقی هم ندارد که در چه سن و سالی باشد چه پیر و چه جوان و حتی کودکان باید از این دسته از مواد خوراکی به طور روزانه بهره گیری نمایند.
اما برخی از مردم بنا به طبیعت و نوع سلیقه ای که دارند، تمایل چندانی به مصرف میوه و سبزیجات در شکل طبیعی و اصلی آن ها ندارند.
عده ای دیگر نیز بنا به صرفه جویی یا طول مدت نگهداری بیشتر، دوست دارند که میوه ها را به شکل دیگری مورد کاربرد قرار دهند.
یکی از بهترین روش ها برای استفاده و مصرف انواع میوه ها، تهیه پوره از آن است.هنگامی که نام پوره میوه را می شنوید به طور ناخودآگاه ذهن تان به سمت غذای کودکان منحرف می شود.حال آن که مصرف پوره در تمامی سنین امکان پذیر بوده و هیچ منع مصرفی را شامل نمی گردد.
صادرات پوره میوه باکیفیت به خارج
صادرات پوره میوه باکیفیت به خارج از کشور به شکل بسته بندی های مختلفی انجام می گیرد.برخی آن را به صورت کمپوت یا قوطی های فلزی در می آورند و برخی دیگر آن را به شکل کنسانتره تولید و عرضه می نمایند.
اما منظور ازپوره میوه چیست؟
پوره میوه در واقع یک نوع ماده غلیظ شده از میوه ها بوده که با ترکیب آب به شکل اولیه خود باز می گردد.این ماده را می توان با مخلوط شیر یا آب نیز سرو نمود.
بهترین نوع پوره میوه کدام است؟
بهترین نوع از پوره میوه آن است که تغییری در مزه و طعم اصلی میوه ایجادی نکرده باشد.برای مثال پوره سیب باید از مزه و طعم طبعی سیب بهره مند بوده و حتی عطر و رایحه آن را نیز یادآوری کند.علاوه بر این توجه به رنگ پوره میوه نیز می تواند یک عامل مؤثر در تعیین کیفیت آن باشد.
انواع مدل پوره میوه صادراتی
همانطور که در ابتدای مطلب نیز اشاره شد، تنوع در تولید و پخش پوره میوه بسیار زیاد است؛ چرا که تنوع میوه ها گسترده هستند.
انواع پوره میوه را با توجه به طعم و مزه ای که به همراه دارند می توان به نمونه های زیر تقسیم نمود:
- پوره چند میوه
- پوره سیب قرمز
- پوره موز
- پوره زردآلو
- پوره توت فرنگی
- و…
بد نیست بدانید که مدل های مختلف از پوره های میوه از مدت زمان نگهداری طولانی برخوردارند و فساد پذیری حداقلی را شامل می گردند.