قیمت پوره هلو در انواع زعفرانی و سفید که در سالهای اخیر مورد اسقبال آبمیوه سازان است، در سال ۹۷ نیز تولید می شود و با کیفیت خوبی در دسترس خریداران است. هلو که هر ساله با پایان فصل بهار شروع به برداشت می شود، هلو در انواع زعفرانی و سفید تولید می شود و طعم شیرین بسیار خوب هلو باعث می شود تا از انواع درجه ۲ و ۳ آن برای تولید پوره هلو استفاده می شود. هر ساله کارخانه تولید کنسانتره میوه و پوره میوه برای مقادیر سفارشات سال خود تولیدات بسیار خوبی دارد. از همین انواع می توان به پوره هلو اشاره کرد که در تهیه انواع آبمیوه، اسموتی، پودر کیک و ژله و … می توان از آن استفاده کرد.
پوره میوه به دلیل بافت بسیار نرمی که دارد برای استفاده کهنسالان و کودکان که مشکل جویدن دارند نیز بسیار مورد استفاده است.