لیمو ترش درجه یک در ایران بسیار تولید می شود و مهد آن در استان فارس است. یکی از بهترین مرکباتی است که برای تضمین سلامتی بدن به مصرف مداوم آن و یا فراورده های آن توصیه شده است. در حالی که تولید کنسانتره لیمو ترش با توجه به بالا بودن قیمت مواد اولیه آن کمی بالاست، واردات آن از کشورهایی مانند ایتالیا در حال انجام است.
مرغوبیت کنسانتره لیمو ترش به میزان اسیدیته آن است. چرا که تمامی خواص موجود در لیمو ترش موجب توصیه پزشکان برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش و هضم غذا است. پس آنچه که موجب ترجیح یک کنسانتره آبلیمو بر دیگری می شود میزان شفافیت و همچنین اسیدیته آن می باشد.