کنسانتره آبلیمو موجود در بازار که به صورت عمده به کارخانه تولیدکننده عرضه می شود بهتر است یا آبمیوه طبیعی با طعم لیمو که توسط بسیاری از برندهای معتبر آبمیوه سازی این روزها زیاد آن را میبینیم. در حوزه بازار کنسانتره و آبمیوه برای بسیاری درک تفاوت این دو هنوز سخت است. یکی از انواع مرکبات پر کاربرد در ایران را برای شما انتخاب کرده ایم تا بدانید تفاوت در چیست.
لیمو ترش که به خاطر خاصیت اسیدیته بالای آن برای هضم غذا و … برای دستگاه گوارش و تضمین سلامتی بسیار مفید است. از همین جهت هر ساله کارخانه کنسانتره میوه های زیادی در ایران در استان های مختلف مازندران، گیلان، آذربایجان شرقی و غربی، خراسان و … هستند که به تولید انواع کنسانتره میوه مشغول می شوند.
کنسانتره میوه
همانطور که به خوبی از مطالب قبلی این سایت می دانید کنسانتره میوه در واقع محصولی از آبگیری و پخت و تغلیظ شده میوه است، که از جهت خروج آب میان بافتی میوه عمر ماندگاری بالایی در شرایط سردخانه ای دارد. آبلیمو که از لیمو ترش به دست می آید اگر به صورت طبیعی آبگیری می شود و بدون گذراندن شرایط پخت به دست شما برسد و واضحتر بگوییم که به شکل سنتی آبگیری شود بسیار دیده اید که خیلی زود حتی در یخچال دچار دو فازی می شود.
آبلیمو های کارخانه ای در تفاوت با کنسانتره آبلیمو و کاربرد آنها متمایز می شوند. از کنسانتره آبلیمو می توانید در تهیه انواع سایر فراورده های سیروپ و … استفاده کنید. اما آبلیمو صرفاً برای مصرف مساقیم نوشیدنی آب لیمو ترش استفاده می شود.
بازرگانی های ایران در طول سال با ارتباطات تجاری خوبی که با تولید کنندگان ایران یو خارجی دارند از جمله منابع بسیار خوب تجاری برای خریداران هستند در صورتی که بدانید طرف خریدار هستند و در صورتیکه قیمت انواع کنسانتره آبلیمو خارجی بهتر باشد به اطلاع مشتری با ارائه تفاوت های آنها انجام می شود.