قیمت کنسانتره انگور با توجه به برداشت میزان انگور سیاه و سفید مناطق تولیدکننده عمده کنسانتره انگور ایران تعیین شد. کردستان از جمله مناطقی است که با داشتن واریته های انگور سیاه صادراتی برای تولید انواع کنسانتره میوه مرغوب مناسب است.
قیمت کنسانتره انگور که تابعی از تولیدات انگور در آن فصل است، بر اساس میزان استقبال از بازار صادراتی آن محصول نیز می تواند تعیین گردد. بسیاری از کنسانتره سازی های ایران هستند که هر ساله تولید کنسانتره انگور سیاه را در دستور کار دارند. این کنسانتره میوه خواص آنتی اکسیدانی بسیاری نیز دارد که علاوه بر مفید بودن آن می تواند به خاطر داشتن قند میوه بسیار خوب آن جایگزین بسیار خوبی برای فراورده های صنایع کیک و شیرینی پزی و بستنی سازی باشد چرا که میزان کمتری از شکر را نیاز دارد.
انگور سیاه بسیار مرغوبی از انواع شاهگل، شصت عروس و … در شهرهای شاهرود و استان کردستان در حجم بالایی یافت می شود. هر ساله آبمیوه سازان ایرانی خواه برای تولید کنسانتره انگور و یا آبمیوه های با طعم انگور از انواع انگور سیاه استفاده می کنند تا برای فصول گرم سال توان تولید آبمیوه های مورد نیاز بازار و همچنین کنسانتره سازی های سایر کشورها را در انواع صادراتی به دست آورند.
فروش کنسانتره انگور
فروش کنسانتره انگور سیاه در حجم بالایی هر ساله در حال انجام است و از آن در تولیدات آبمیوه و سایر صنایع تبدیلی میوه مانند پوره، بستنی سازی و … استفاده می شود. انگور سیاه در بازار کنسانتره میوه همواره جایگاه پر فروش و قیمتی مناسبی در ایران داشته است و همین امر موجب ارتقا میزان حجم مبادلات بازار سرمایه کشورهای دیگر در امر صادرات کنسانتره میوه ایران مانند روسیه نیز شده است.